UTA și-a atins obiectivele în Ungaria

0
230

După meciul de la Szeged, Laszlo Balint a fost încântat de faptul că UTA a reușit să își atingă obiectivele și toți fotbaliștii s-au întorși sănătoși. Cu excepția noului atacant ce a suferit o accidentare la genunchi.
„Ne-am atins obiectivele și mă bucur pentru acest lucru. Am reușit să câștigăm fără gol primit, e în principal ceea ce ne-am propus pentru acest meci. Era o primă și o ultimă repetiție pentru noi înaintea debutului în acest sezon de primăvară, un debut extrem de dificil. Am știut că o să jucăm pe o suprafață foarte bună aici, la Szeged, mă bucur tare mult că am reușit să terminăm cu toții sănătoși acest meci, chiar dacă la Albert Voinea a fost o mică problemă. Am preferat să îl scoatem înaintea finalului meciului, dar nu e nimic grav. Așa s-a întâmplat că a apărut pe teren după foarte mult timp pe gazon și Denis Hrezdac, care – însă – are nevoie de o intrare treptată de tonus. Am preferat să nu riscăm cu el dându-i prea multe minute, dar e clar că are nevoie de încredere și curaj, pentru a redeveni, ușor-ușor, acel jucător care a fost momentul în care a îmbrăcat tricoul UTA-ei în Liga a II-a. Dar, totodată, trebuie să muncească pentru a-și ridica și el nivelul și a-și atinge obiectivele personale în primul rând și apoi să ne ajute și pe noi pe termen lung”, a declarat antrenorul principal al echipei UTA.
UTA a intrat în cliclul săptămânal pentru pregătirea primei partide oficiale a anului. Echipa fanion a Aradului va avea un meci foarte greu, contra celor de la Viitorul.
„Mai este o săptămână în care încercăm să punctăm absolut orice detaliu ce trebuie punctat în vederea pregătirii meciului cu Viitorul. Un meci foarte dificil, evidența arată că am avut probleme în ultima perioadă din toate punctele de vedere. Ne dorim să scăpăm de acea atmosferă de neîncredere care a domnit cel puțin în luna decembrie și sunt convins că vom reuși pentru că i-am văzut pe băieți cum au revenit la treabă în noul an. Avem încredere că vom face, în primul rând, un joc consistent. Îmi doresc să creștem nivelul jocului și – bineînțeles – să obținem un rezultat bun, pentru că situația în clasament este foarte, foarte echilibrată. Orice rezultat pozitiv te poate sălta câteva locuri, la fel în cazul în care, Doamne ferește, intervine un rezultat negativ putem aluneca în zona fierbinte a clasamentului, ceea ce nu ne dorim sub nicio formă”, a mai afirmat „principalul” arădenilor.
Vineri, 15 ianuarie e ziua în care „Bătrâna Doamnă” o așteaptă pe Viitorul pe Arena „Francisc Neuman”, în cadrul etapei cu numărul 17 a Ligii 1. Meciul începe la ora 17. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.