UTA și-a îndeplinit obiectivul propus pentru acest sezon

0
142

După victoria care le-a asigurat arădenilor continuitatea în prima ligă, antrenorul arădenilor a venit cu concluzii. Cu toate că arădenii puteau câștiga la o diferență mult mai mare decât cea făcută de Antal în minutul 50 Laszlo Balint a fost foarte mulțumit de elevii săi.

Simțim o ușurare, suntem cu toții ușurați, cred eu după cel mai bun meci pe care l-am făcut în acest sezon pe teren propriu. Din păcate, am reușit să marcăm doar un gol. Am suferit puțin la inspirație, dar important este că am reușit să controlăm meciul, să facem ceea ce ne-am propus.

Esențiale au fost cele trei puncte. Ne scutesc de emoții și ne pun în fața obiectivului îndeplinit și din punct de vedere matematic.

Am spus și înainte de meci. Ne propunem să fim la un nivel bun. Sper ca acest meci să fie un punct de reper pentru ce ne dorim în continuare. Toți băieții au făcut un joc foarte bun, și din punct de vedere individual și colectiv. Sunt discuții avansate, era clar că nu puteam să ne gândim la viitor până nu era asigurat prezentul. Poate chiar din seara asta rămâne să avem discuții legate de ce ne propunem, dar fără să neglijăm ultima etapă.

Le-am spus băieților că nu-mi doresc să apară acea relaxare. Azi a fost poate cea mai importantă victorie a sezonului. Mergem la Voluntari să ne respectăm pe noi, să respectăm competiția și apoi să vedem, bineînțeles, ce este de făcut pe viitor”, a spus Balint.

FC Voluntari este ultima adversară din acest sezon pentru cei de la UTA Arad. Echipa lui Balint a ajuns pe locul nouă, cu 31 de puncte, la egalitate cu FC Argeș, care ocupă locul opt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.