UTA și-a prezentat lotul pentru noul sezon la lumina reflectoarelor, în prezența a 1.000 de spectatori

0
325

Suporterii utiști au venit în număr destul de mare la întâlnirea cu favoriții lor înaintea startului noului sezon al ligii secunde. Apro­ximativ 1000 de utiști au populat tribuna întâi a Stadionului „Motorul”, marea lor majoritate venind îmbrăcați în tricouri roșii sau albe, arătându-și astfel susținerea pentru echipa lor de suflet. Galeria a pregătit inclusiv un banner cu mesajul: „Înainte de orice meci, gândiți-vă o clipă că locul acestui club e în prima ligă!“. Cei mai fanatici dintre suporterii arădeni s-au pregătit ca pentru un meci oficial, cu petarde și fumigene.
Imediat după ora 21:00 a început efectiv evenimentul cu un moment de aplauze pentru Dennis Man, Adrian Petre, Cristian Costin, Paul Copaci și Albert Stahl, pentru primii pentru parcursul de la Campionatul European de Fotbal Under 21, iar pentru ultimii trei pentru pasul făcut spre Liga 1.
Apoi, au defilat prin fața fanilor, grupele de copii și juniori ale clubului. UTA 2011-2012 (antrenori Abdoulaye Diarra și Cristian Țigan), UTA 2009-2010 (Mircea Aslău), UTA 2008 (Abdoulaye Diarra și Ioan Herman), UTA 2007 (Cristian Țigan), UTA 2004 (Dinu Donca, Costel Bogoșel și Alexandru Țamboi), UTA 2003 (Diu Donca și Radu Mărgieaan), UTA 2002 (Mircea Aslău și Mihai Petcuț) și UTA 2001 (Sandu Gaica și Adi Ungur). A lipsit UTA 2006, care e plecată în cantonament în Ungaria sub comanda lui Sorin Botiș și Adrian Clop.
După ce grupele de copii au părăsit gazonul în aplauzele întregului stadion, pe teren au intrat componenții echipei de seniori. Rând pe rând, toți jucătorii au fost prezentați individual în aplauzele spectatorilor. Echipamentul de acasă al UTA-ei pentru noul sezon va fi complet roșu, cu alb pe umeri, în timp ce echipamentul din deplasare va fi negru cu gri pe mâneci.
În fine, lotul a fost împărțit în două pentru o partidă demonstrativă de 30 de minute. Fanii „roș-albilor” sunt chemați și sâmbătă, la ora 13, în Aradul Nou, la prima partidă pe puncte a sezonului, cu Dunărea Călărași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.