UTA și Cermeiul se întâlnesc în amical, Lipova se duelează din nou cu Pecica

0
152

Întruniți în ședință miercuri, membrii Comitetul Executiv al FRF au decis să oprească fotbalul la toate nivelurile în acest weekend. Din pricina vremii potrivnice, etapele de Liga 1, Liga a II-a și Liga a III-a vor fi amânate, condiții în care gru­pările implicate sunt nevoite să-și refacă programul pentru finalul de săptămână.
UTA, care ar fi trebuit să se deplaseze, vineri, la Mioveni a provocat-o pe Lunca Teuz Cermei la un amical, ce ar trebui să se dispute sâmbătă, la ora 11, pe terenul sintetic „Șega”. Testul dintre cele două echipe „alb-roșii”, care s-au mai înfruntat și acum o lună de zile la Cermei (scor 1-0 pentru divizionara terță, prin reușita lui Sulea) va fi urmat de cel dintre Șoimii Lipova și Progresul Pecica. Și aceste formații s-au mai duelat în această iarnă, rezultatul fiind un spectaculos 3-3. În schimb, în loc să întâlnească Deva, sebișenii ar putea juca un amical în Ungaria,
Revenind, cermeianii ar fi trebui să o găzduiască pe Giarmata sâmbătă, iar Lipova s-ar fi deplasat în aceeași zi la Lugoj. Dacă Liga a II-a va continua în weekendul 9-11 martie cu etapa cu numărul 24, în care UTA primește vizita celor de la Hermannstadt, eșalonul trei va începe cu a doua a etapă a returului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.