Clubul UTA și Sorin Bustea au ajuns la un acord la finalul săptămânii trecute. Mijlocașul ofensiv, legitimat sezonul trecut la Daco-Getica București, a semnat pe doi ani de zile cu „Bătrâna Doamnă” în prezența antrenorului Laszlo Balint și impresarului Bogdan Apostu.
Născut pe 22 decembrie 1994, Bustea evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și a mai jucat, în liga secundă, la Sportul Snagov. „Mă simt foarte onorat că voi îmbrăca tricoul acestei echipe de tradiție din fotbalul românesc, Campioana Provinciei, dar în același timp, sunt foarte fericit că voi avea posibilitatea să lucrez cu acești oameni deosebiți. Vom face tot posibilul să ne atingem obiectivul!”, transmite proaspătul component al echipei arădene.
Așadar, noul principal utist își primește primul mijlocaș ofensiv din campania de achiziții estivală, după ce până acum a primit confirmarea că va lucra cu portarul Iacob, fundașii Tomozei, Ilie, și Stancu, atacantul Buăcianu și „închizătorul” Pușcaș. „Pe Bustea l-am dorit atât la Snagov, cât și la Metaloglobus, în momentele respective nu am reușit transferul său pentru că era sub contract, însă e important că am reușit să obținem acum semnătura lui. Este un jucător de profil ofensiv, polivalent, care poate juca pe orice poziție în spatele atacantului. Are calitate și, foarte important, are potențial de creștere și este motivat să își demonstreze valoarea”, l-a caracterizat Laszlo Balint pe noul său elev.

Recomandările redacției