Returul semifinalei Cupei României U17 a însemnat o nouă victorie frumoasă a băieților lui Sandu Gaica și Adi Ungur. Ieri, la Cluj, utiștii au trecut cu 5-0 de Ardealul, ajungând în ultimul act al competiției cu scorul general de 11-0 după această dubla manșă.
Miculescu (2), Nistor, Tăședan și Răzban au semnat golurile victoriei UTA-ei, care a început meciul în formația: Zamfir – Haloș, Salka, Vidican, Mohaci – Hrezdac, Cocriș – Dumitru, Miculescu, Gavrilă – Nistor. Pe parcurs, au mai intrat: Costache – Tăședan, Răzban, Pașcu și Nagy.
Finala Cupei României e programată peste 10 zile. Se joacă în zona Bucureștilor, fie la Mogoșoaia, fie la Buftea. UTA va fi față în față cu Viitorul, ce a trecut și ea în dublă de Sporting Vaslui, cu 4-0 în deplasare și 2-1, acasă. Constănțenii au câștigat prima confruntare, în deplasare, cu 4-0.
UTA și Viitorul mai au, însă, o întâlnire. Sâmbătă dimineață, de la ora 11, arădenii sunt în fieful clubului lui Gheorghe Hagi pentru returul semifinalei Ligii Elitelor U17. În tur, gazdele de sâmbătă s-au impus, la Sânnicolau Mic, cu
1-0. Roș-albii au petrecut noaptea de miercuri spre joi la Râmnicu Vâlcea, acolo unde în această dimineață au programat un antrenament. După, direcția Constanța, fără accidentatul Merian, care a fost lăsat acasă cu speranța că va fi recuperat pentru finala Cupei României.

Recomandările redacției