UTA Under 19 s-a calificat în semifinalele Cupei României

0
110

Aventura „alb-roșiilor” în Cupa României la Under 19 continuă după un frumos succes în fața celor de la FC Voluntari. Pe „Motorul” în prezența a aproximativ 500 de spectatori, dar și unei mini-galerii, ilfovenii au avut 1-0 la pauză, însă arădenii au evoluat perfect după pauză și au întors rezultatul la 3-1.
În prima parte, oaspeții au lăsat impresia unei formații mai legate, care a pus probleme și au și deschis tabela prin Dumitru. Deși Petre și Jorza au avut și ei situații de a marca, la cabine s-a intrat cu 0-1. În mitanul secund, fața formației pregătite de Dan Stupar și Adi Ungur s-a schimbat total și au venit și golurile. În minutul 58, Jorza a marcat cu un șut plasat de la 12 metri, pentru ca 12 minute mai târziu, Petrache să înscrie cu capul de la colțul lung după cornerul executat de Covaci. Cum Petre nu a reușit să închidă conturile pe contraatac, Voluntariul a forțat egalarea în ultimele minute, dar totul s-a clarificat în prelungiri. Revenit de curând de la lot, Adi Petre avea să înscrie și el cu o lovitură de cap din mijlocul careului ce a trecut peste Stoica.
În urma acestui succes, UTA Under 19 așteaptă să-și afle adversarul din semifinalele Cupei. Din păcate, aceasta se va disputa exact joi, când și echipa mare își joacă ultima șansă la promovarea în Liga 1 și este posibil ca unii jucători să fie reținuți pentru disputa din play-offul ligii secunde.
UTA: Mara – Iova (77 Moza), Iuga, Petrache, Aldan – Jorza, Covaci (80 Brănișteanu) – Pop, Copaci (83 Dinculescu), Sava – Petre.
Voluntari: Stoica – Ulmeanu, Diaconu, Uțoiu, Ureche – Nica, Bîrsan, Matei, Bratu – Dumitru, Ene. Au mai jucat: Cristea, Vasile, Nae.
Arbitri: Denis Haidiner (Hunedoara) – Caludiu Doarvăș (Mintia – Hunedoara) și Alin Saraol (Deva)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.