Au trecut mai bine de două luni de când Bătrâna Doamnă nu a mai avut parte de susținători într-un meci disputat în deplasare. Se întâmpla pe 2 octombrie, atunci când pe stadionul din „Ștefan cel Mare“, UTA reușea în 10 oameni o revenire extraordinară de la 0-2, urcându-și fanii pe garduri cu o dublă a lui David Miculescu.

După acel meci însă, toate partidele disputate de Bătrâna Doamnă în afara Aradului, s-au jucat cu porțile închise. Relaxarea restricțiilor legate de pandemie face însă posibilă revenirea la unul dintre lucrurile esențiale pentru toți cei pentru care „peluza“ e un mod de viață: deplasările! Prima ocazie de acest gen va fi marți 14 decembrie, când UTA va juca pe stadionul „Ion Oblemenco“ împotriva echipei CS Universitatea Craiova. Chiar dacă este o zi lucrătoare, galeria UTA-ei s-a mobilizat și a anunțat public că va face deplasarea la acest meci important. Toți cei care sunt interesați de detalii legate de această acțiune, pot fi puși la curent cu acestea, accesând pagina de facebook Ultras Arad.

În acest sezon, cu galeria alături, UTA a câștigat la Mediaș, și a remizat în deplasările cu Sepsi și Dinamo. Este un semn că nu doar pe teren propriu susținerea suporterilor contează enorm pentru băieții noștri, ci și în deplasare. Prezența galeriei este un argument în plus să sperăm că UTA va repeta și la Craiova jocul curajos și foarte bun de pe Arena Națională, evident cu amendamentul că ne dorim ca acum niciun factor extern să influențeze deznodământul partidei.

Până atunci, în rândul peluzei și al tuturor fanilor arădeni, se simte o mobilizare maximă pentru ca sâmbătă, pe Arena Francisc Neuman, UTA să beneficieze de al 12-lea jucător într-un meci în care are mare nevoie de victorie împotriva Botoșaniului, atât pentru moral cât și din perspectiva clasamentului.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției