Pentru arădeni urmează o nouă deplasare dificilă, tocmai la Snagov. Utiștii vor pleca cu avionu spre București de la Timișoara astăzi, în jurul orei 19, urmând ca o oră mai târziu să aterizeze în capitală. De acolo se vor deplasa la Snagov, unde vor înnopta iar sâmbătă dimineața vor da piept cu Metalul Reșița. Reșițenii sunt o echipă extrem de imprevizibilă, deoarece sunt într-o permanentă schimbare de lot, neputându-se baza pe un prim unsprezece concret.
„Am urmărit la televizor partida arădenilor din ultima rundă și am văzut că formează o echipă foarte bună, omogenă. Are tradiția de partea ei, are va­loarea, e clar că este marea favorită a disputei, joacă bine. Dar eu cred că avem un avantaj de partea noastră, faptul că suntem o echipă imprevizibilă din punct de vedere al jucătorilor și al tacticii. Față de meciul de sâmbăta trecută vă spun cu si­guranță că cel puțin patru, cinci jucători vor fi înlocuiți și e greu de intuit primul nostru unsprezece. Va fi un meci greu, dar chiar glumeam cu jucătorii zilele acestea. În prima etapă am primit cinci goluri, în a doua patru iar acum doar două, le-am spus că poate facem acum un zero la zero, sau unu la unu, dar oricum ne așteaptă o partidă dificilă“, declara George Dumitru, antrenorul celor de la Reșița.
De cealaltă parte UTA știe că va avea un adversar necunoscut în față, dar are încredere în propriile forțe. „Venim după două victorii fără gol primit, vrem să dăm continuitate seriei pozitive.  Vom întâlni un adversar necunoscut, dar până la ora jocului sper să avem mai multe informații despre ei. Chiar dacă Metalul Reșița nu a înscris și nu are niciun punct obținut în primele trei etape, acestea sunt meciurile mai periculoase. Trebuie să rămânem concentrați și să nu credem că jocul e câștigat dinainte. Avem atuul încrederii, orice alt rezultat decât victoria nu e pe placul nostru. Logic că ei  sunt outsideri și nu au nimic de pierdut. Indiferent dacă apar modificări în primul lor unsprezece, noi trebuie să rămânem concentrați. Și sezonul trecut am câștigat doar 1-0, fără să avem mari probleme, dar s-au agățat de orice. Chiar dacă nu au înscris și nu au niciun punct, trebuie să îi tratăm serios. Mizăm pe încrederea pe care o avem în momentul de față. Nu e simplu act de prezență, vine UTA, pentru ei orice altceva e fantastic“, a declarat Roland Nagy. Acesta îl are de două zile la antrenamente și pe Amir Jorza, care va face deplasarea cu lotul utist, dar nu se știe dacă va putea începe ca și titular confruntarea ce va începe sâmbătă dimineață, de la ora 11. De asemenea, va reveni și Adrian Petre în cadrul echipei după suspendarea de o etapă pricinuită de cartonașul roșu primit spre finalul confruntării cu Foresta Suceava.

Recomandările redacției