Sâmbătă, de la ora 15, pe Arena „Francisc Neuman“ are loc meciul dintre UTA și CS Mioveni, partidă contând pentru etapa a 30-a, ultima a sezonului regular. Cu fix 72 de ore înaintea fluierului de start, adică astăzi la ora 15.00, clubul arădean dă drumul vânzării biletelor în regim online. Cei care doresc să își achiziționeze un bilet în acest mod o pot face accesând site-ul oficial al clubului, uta-arad.ro, secțiunea „Ticketing“ (colțul din dreapta sus).

Biletele în format fizic se vor pune în vânzare începând de vineri, la Arena „Francisc Neuman“ după următorul program:

  • vineri: 16.00 – 19.00
  • sâmbătă: 10.00 – 15.00

Prețul biletelor, atât cele în achiziționate online cât și cele în format fizic, este următorul:

  • Peluza „Iosif Petschovsky“: 30 lei
  • Tribuna II: 45 lei
  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Copiii sub 3 ani au intrare liberă iar cei cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani beneficiază de un bilet cu 50% reducere însă aceste bilete pot fi achiziționate doar de la stadion, ele nu sunt disponibile la achiziția online.

Și pentru acest meci sunt valabile aceleași reguli restrictive din punct de vedere sanitar, ca și la partidele trecute. Capacitatea maximă la care poate fi umplută arena este de 30% iar accesul în stadion va fi permis doar următoarelor categorii de persoane:

  • a) persoanele vaccinate cu schema completă (cel puțin două doze Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, o doză Johnson & Johnson). În aceste cazuri, de la finalizarea schemei complete trebuie să fi trecut cel puțin 10 zile.
  • b) persoanele care au trecut prin boală și care se află în intervalul cuprins între ziua 15 și ziua 180 de la confirmarea infectării cu virusul SARS-CoV-2
  • c) persoanele care prezintă un test negativ PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau un test negativ antigen (nu mai vechi de 48 de ore)

Spectatorii care doresc să asiste la meci trebuie să se prezinte la stadion, cu dovezile care să ateste încadrarea într-una dintre cele trei categorii, pentru a intra în posesia unei brățări pe baza căreia (alături de bilet sau abonament bineînțeles) li se va permite accesul în arenă. Brățările se eliberează gratuit, exclusiv nominal (deci nu se pot lua brățări pentru alte persoane) și se fixează pe mână la fața locului. Programul de eliberare al brățărilor este identic cu cel al vânzării biletelor în format fizic.

Tot la fel ca în cazul partidelor precedente, clubul pune la dispoziția celor care doresc, posibilitatea de a efectua teste antigen la stadion, după următorul program:

  • vineri: 17.00-19.00
  • sâmbătă: 12.00-15.00

De asemenea clubul arădean face apel ca, în măsura posibilităților, spectatorii să își achziționeze brățările din timp pentru a evita aglomerația înaintea partidei.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției