UTA vine în sprijinul unui băiețel care suferă de o boală gravă

0
189

Clubul UTA arată cât de mult poate schimba un simplu dop de plastic viața unui om. Conducerea clubului arădean a transmis zilele acestea pe o rețea de socializare un mesaj prin care arată că un lucru neînsemnat pentru unii poate schimba viața unui copil nevinovat. Este vorba despre un băiețel pe nume Ştefan, care suferă de o afecțiune gravă – amiotrofie musculară spinală, iar tratamentul pentru această boală este extrem de costisitor. Astfel, UTA s-a alăturat unei campanii de strângere a dopuri de plastic care vor fi colectate, iar mai apoi valorificate pentru a putea ajuta la plata cheltuielilor medicale. Orice arădean poate strânge dopurile de plastic de la diverse PET-uri iar mai apoi să le aducă la sediul clubului (Calea Victoriei, nr. 20), de luni până vineri, între 10:00 şi 14:00, şi la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman (marți – duminică, orele 11:00 – 17:00).

Clubul UTA se alătură unei noi cauze umanitare. Îl sprijinim pe micuțul Ştefan, care suferă de o afecțiune gravă – amiotrofie musculară spinală. Tratamentul este foarte costisitor şi orice ajutor e binevenit.

Începem o campanie de colectare de dopuri din plastic care, ulterior, vor fi valorificate astfel încât să vină în ajutorul achitării cheltuielilor medicale.

Îi aşteptăm pe cât mai mulți arădeni la punctele noastre de strângere de dopuri: la sediul clubului (Calea Victoriei, nr. 20), de luni până vineri, între 10:00 şi 14:00, şi la fan-shop-ul de la Arena Francisc Neuman (marți – duminică, orele 11:00 – 17:00).

Haideți să îl ajutăm pe Ştefan în număr cât mai mare!“, au transmis cei de la UTA pe pagina oficailă de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.