Utiștii au demarat „operațiunea” Slovenia după o călătorie de nouă ore

0
295

Prima etapă a pregătirii estivale s-a încheiat la UTA, care mai are trei săptămâni până la primul meci pe puncte în noua ediție a Ligii a 2-a la fotbal. „Alb-roșii” vor petrece mai mult de jumătate din această perioadă peste hotare, în stațiunea Rogla, din Slovenia, acolo unde Laszlo Balint va lucra în special îmbunătățirea relațiilor de joc. În cantonament, arădenii vor disputa și patru partide de verificare, cu Budaorsi (liga a doua maghiară) – 18 iulie, NK Rogaska (liga a doua slovenă) – 21 iulie și Al-Fateh (prima ligă din Arabia Saudită) – 24 iulie și, posibil, cu o formație din liga a III-a slovenă, pe 26 iulie.
Date fiind ultimele evenimente, respectiv accidentarea gravă a lui Alex Ciucur și plecarea iminentă a lui Albert Stahl la Astra Giurgiu, dar și transferul de ultim moment al lui Octavian Ursu, ieri, la ora 9,30, s-au îmbarcat în autocarul de Slovenia 23 de fotbaliști și anume:
Portari: Florin Iacob, Mirel Bolboașă, Raul Opric
Fundași: Răzvan Ivan, Florin Ilie, Cristian Melinte, Alin Șeroni, Rareș Deta, Marius Tomozei, Denis Salka, Bogdan Stancu,
Mijlocași: Diego Lorenzi, Cristian Pușcaș, Denis Hrezdac, Damian Isac, Cătălin Vulturar, Alexandru Oroian, David Miculescu, Sorin Bustea, Octavian Ursu
Atacanți: Ciprian Rus, Valentin Buhăcianu, Amir Khalaila
Stafful tehnic este și el complet: Laszlo Balint (antrenor principal), Cezar Zanfir (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) și Alexandru Radu (preparator fizic). Din delegația arădeană mai fac parte administratorul sportiv, Dorin Stana, doctorul Hashem Falah și maseurul Dan Chiorean.
Ieri, delegația arădeană a călătorit toată ziua, urmând ca antrenamentele să fie demarate de marți. Rus et. comp. se întorc acasă pe 27 iulie, iar în weekendul 2-4 august debutează în noul campionat al ligii secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.