Utiștii au marcat sub tricolor

0
197

simandan-bodri-faurMarți și miercuri, la Tărlungeni, Gabriel Manolache a coordonat o acțiune amplă de verificare pentru lotul național România Under 15. În orașul brașovean au fost convocați copiii de la Centrele de Excelență ale FRF, printre care și 10 utiști.
Selecționatele Olteniei, Banatului, Ardealului și una regională (Muntenia, Moldova și nordul Ardealului) au jucat fiecare cu fiecare, iar doi dintre utiști au apărut pe lista marcatorilor.
Marius Șimăndan a înscris un gol în Banat – Ardealul 2-0, apoi a recidivat în Banat – Oltenia 3-0, când a marcat și Luca Bodri.
Pe lângă Șimăndan și Bodri, de la UTA au mai fost convocați Denis Giosu, Andrei Faur, Kristofer Viderok, Răzvan Onuțan, Adrian Stoianovici, Cătălin Gruiescu, Rareș Deta și Petru Sabău, toți de la grupa profesorului Ioan Herman.
„Am văzut la lucru o mulțime de copii talentați care pot reprezenta România pe plan internațional. Sunt nerăbdător să mă reîntâlnesc cu ei în 2015 pentru a construi o reprezentativă competitivă cu care să atacăm, peste mai puțin de doi ani, primele calificări la un Campionat European”, a declarat selecționerul U15, Gabriel Manolache, pentru site-ul oficial al FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.