Utiștii au parcurs cu bicicleta „printre cele mai frumoase trasee din Europa”

0
204

Echipa fanion a Aradului a avut o ultimă zi specială în cantonamentul montan din Alpii austrieci. Antrenamentul de ieri dimineață a constat dintr-o plimbare ritmată cu bicicleta. Împărțiți în două grupe, utiștii au ajuns în zone ce-ți dau fiori prin frumusețea și originalitatea lor. „Era păcat să venim până aici și să nu parcurgem aceste trasee, printre cele mai frumoase din Europa. Nu a fost tocmai ușor să urci atâtea pante, mai ales că ritmul nu a fost tocmai de promenadă. Se poate spune că a fost un fel de antrenament fizic, în care, până la urmă, băieții au îmbinat utilul cu plăcutul. Ne-am bucurat de o ultimă zi superbă, cu mult soare și aer curat aici, mâine dimineață plecăm spre casă”, ne-a mărturisit Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.
Ieri după-amiază, arădenii au transpirat pentru ultima oară pe terenul din Mallnitz, îmbucător fiind faptul că stagiul de pregătire se încheie cu toți cei 23 de jucători sănătoși. Azi, în jurul orei 8, utiștii se îmbarcă în autocar pentru un drum de aproximativ 11 ore spre Arad, escala pentru masa de prânz urmând a fi făcută la intrarea în Ungaria. Vineri, e programată o șe­dință de refacere la Gemi Sport, iar luni demarează ceea ce ar putea ultimul ciclu săptămânal înainte de prima etapă a noului sezon al ligii secunde.
Până acum, Federația Română de Fotbal nu a anunțat amânarea startului campionatului, dar nici nu a fixat ziua în care va fi tras la sorți programul turului în Liga a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.