Utiștii au plecat în cantonament la Rogla

0
205

UTA a plecat în această duminică în cantonament la Rogla, în Slovenia. Alb-roșii se vor cantona pe o perioadă de 12 zil. Aici antrenorul Laszlo Balin a hotărât să aducă un lot de 26 de fotbaliști pentru antrenamente și meciuri amicale în vederea pregătirii noului sezon competițional.

Lotul de cantonament:

Portari: Florin Iacob, Dragoș Balauru, Haralambie Mociu.

Fundași: Alexandru Benga, Florin Ilie, Erico da Silva, Marius Tomozei, Evgeniy Shlyakov, Rolandas Baravykas, Vinko Medjimorec, Marko Vukcevic.

Mijlocași: Modestas Vorobjovas, Claudiu Negoescu, Roger jr., David Miculescu, Cristian Bustea, Damian Isac, Idriz Batha, Tudor Călin, Juan Pablo Passaglia, Desley Ubbink, Adrian Mar, Cristian Mihai.

Atacanți: Ioan Hora, Marcel Mercioiu, Liviu Antal.

Înaintea plecării, formația noastră a disputat o partidă de verificare pe Arena Francisc Neuman, în compania echipei Viitorul Șelimbăr. Roger și Bustea au fost marcatorii victoriei cu scorul de 2-0, în minutele 15, respectiv 67.

Laszlo Balint a aliniat două formule distincte, astfel:

Repriza 1: Balauru(Iacob)-Tomozei, Baravykas, Medjimorec, Shlyakov-Passaglia, Tudor-Antal, Roger, Miculescu-Hora.

Repriza 2: Iacob(Mociu)-Vukcevic, Tomozei(Tudor), Cocriș, Mar-Batha, Mogos(Mihai)-Negoescu, Ubbink, Bustea-Mercioiu.

Un test reușit înainte de plecarea în cantonament, pe care, din fericire, l-am terminat cu toții sănătoși. Le mulțumim celor de la Șelimbăr că au acceptat invitația, chiar dacă ieri au avut probleme legate de plecarea staffului tehnic. Astfel, noi am avut prilejul să ne urmărim obiectivele înainte de a pleca în Slovenia. Sunt plusuri și minusuri, sunt foarte mulțumit de efortul băieților. Venim după o perioadă grea, o săptămnă de încărcare fizică, e foarte important că am terminat sănătoși și toate obiectivele pentru acest meci au fost atinse. Am avut momente bune de joc, am dus cu ușurință mingea la finalizare, am avut ocazii. Pe de altă parte, au apărut și acele erori la construcție în urma cărora adversarii au avut ocazii”, a fost concluzia lui Laszlo Balint, la finalul partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.