„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a fost a doua divizionară secundă, după CS Mioveni, care s-a întors în iarbă odată cu expirarea stării de urgență și implementarea protocolului pe sănătate, girat de Ministerul Tineretului și Sportului. De fapt, Rapidul a fost și mai grăbită, așa cum s-a demonstrat prin poze, însă s-a pregătit în afara legii în urmă cu două-trei săptămâni.
Revenid la UTA, aceasta a înheiat vineri și vizitele medicale obișnuite, după ce a trecut cu brio testul pentru coronavirus. „În această dimineață (n.a. vineri), și ultimii băieți au ajuns la medicul sportiv, din câte știu nu au fost probleme. E foarte important acest aspect în condițiile în care am stat atât de mult timp și ne așteaptă 5-6 săptămâni de muncă grea. Vă pot spune că băieții s-au adaptat repede și bine cu aceste antrenamente inedite, pe grupuri de câte patru. Deocamdată, am insistat pe partea fizică, dar, bineînțeles, băieții au văzut și mingea. De săptămâna viitoare (n.a. această săptămână), vom începe să lucrăm și pe niște subprincipii tactice, atât cât ne permite numărul de jucători dintr-o grupă. În general e mult de muncă, pe teren, dar și în afara lui. Cel puțin noi, antrenorii, trebuie să planificăm totul în cele mai mici detalii, în așa fel încât să scoatem maxim din fiecare grupă, diversificând pe cât se poate de mult antrenamentele”, spune Laszlo Balint, antre­norul principal al „roș-albilor”.
Vă reamintim că fotbaliștii lliderului ligii secunde la fotbal s-au cantonat de marți la Hotel Subcetate, pe care l-au părăsit doar cu ocazia drumului cu mașini mici până la Arena „Motorul” și medicul sportiv.

Recomandările redacției