Utiștii cred în motivația lui Strătilă: „Are capul pe umeri și cultură fotbalistică”

0
227

Cel mai bine cotat fotbalist al UTA-ei era convins că-și va obține dezlegarea pentru a semna cu o prim-divizionară. FC Voluntari i-a pus un contract pe masă, dar au fost discuții și cu CFR Cluj și contacte cu o formație din Cipru. Mijlocașul de 29 de ani era și dispus să renunțe la banii ce-i mai avea de încasat de la gruparea arădeană, doar pentru ca aceasta să nu ceară o bani în contul transferului său.
Nu de puține ori, fotbaliștii care scapă șansa de a pleca la mai bine nu mai dau același randament în noua stagiue, dar Nagy consideră că nu are notive să-și facă griji: „Strătilă are capul pe umeri, are o cultură fotbalistică, nu cred că voi avea probleme cu el. Dacă simțeam că lucrurile sunt în ne­regulă, nici nu mai era în program. Cred că lui încă îi place aici, unde a renăscut și a avut multe reali­zări. Rămâne un fotbalist important pentru noi”.
Antrenorul „alb-roșiilor” spune că șefii nu l-au chestionat asupra oportunității de a le da drumul altor fotbaliști ofertați în această vară. „La cât de departe am ajuns în acest sezon, cu meciuri televizate, era normal ca jucătorii noștri, în special cei tineri, Tănase, Jorza, Man, Burlă și poate Hlistei să atragă atenția  și să fie ofertați. La urechile mele nu a ajuns, însă, nimic concret, dar din moment ce sunt cu noi înseamnă că, pro­babil, nu a fost nimic de luat în calcul”, a afirmat Nagy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.