Utiștii, cu salariile la zi înainte de Snagov: „Clubul a contribuit mult la atmosfera bună de la echipă”

0
488

Fiindcă nu călătorește cu avi­onul, Ionuț Popa a plecat ieri, dis-de-dimineață, spre București la bordul autocarului cu care utiștii se vor întoarce acasă după disputa de azi, de la Ghermănești. Astfel, antrenamentul de miercuri a fost condus de „secundul” Cristi Păcurar, care a și a făcut cunoscut pulsul echipei înainte de zborul din această seară pe ruta Timi­șoara – Capitală.
Moralul șifonat după eșecul intern contra Clinceniului a mai fost ridicat de conducerea clubului prin…salariul pe luna iulie. „Deși rezultatul cu Clinceniul rămâne supărător, achitarea salariilor a contribuit mult la atmosfera bună de la echipă. Clubul a făcut eforturi mari ca să fim la zi, căci pentru rezultate e nevoie de contribuția tuturor persoanelor din club. La antrenamentul de azi chiar a fost o atmosferă bună, rămâne să vedem cum ne vom prezenta la meci”, a remarcat Păcurar.
Pornind de aici, s-a fixat și un obiectiv pentru zilele dinaintea partidei cu viceliderul. „Noi încercăm să reechilbrăm ceea ce am pierdut după înfrângerea nemeritată de sâmbăta trecută. Nea’ Popică a încercat să facă o analiză a meciului și evident au fost unele nemulțumiri, ca după orice înfrângere. Dar, prin discuții, antrenamente și schimbările care se vor face, vom echilibra din nou echipa pentru a o duce spre victorie. Căci este evident că mergem la Snagov pentru cele trei puncte. Jucătorii care au evoluat mai slab vor fi înlocuiți, li se vor da șanse altora, până găsim un prim «11» care să dea randament etapă de etapă. Evident, vor fi suspendări și accidentări, dar dacă găsim 7-8 jucători care să joace constant bine nu vor mai fi probleme”, a adăugat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.