capiZiua de vineri se anunţă una plină pentru jucătorii „Bătrânei Doamne”. Aceştia au de disputat al treilea meci amical din această iarnă, dar înainte de asta ar trebui să treacă, după foarte mult timp, pe la casieria clubului. Se va achita cel puţin unul dintre cele patru salarii restante, cu promisiunea că până la meciul cu Poli nu va exista o întârziere la plată mai mare de o lună de zile. Tot astăzi, după partida de la Chişineu-Criş, utiştii ar putea pleca direct spre Gyula, pentru un cantonament ce va dura cel puţin o săptămână.
Revenind la confruntarea cu Crişul Chişineu-Criş să spunem că aceasta va avea loc la ora 15,30, pe arena „Centrală”, care a suferit ample lucrări de modernizare în ultimul an. Pe „textilişti” îi aşteaptă una dintre formaţiile cu pretenţii ale Ligii a IV-a, care va dori să facă o impresie frumoasă în faţa echipei fa­nion a judeţului. „Sunt sigur că împotriva UTA-ei, toţi jucătorii mei vor da totul. Va fi un joc foarte util pentru noi, nu în fiecare zi ai şansa să joci cu cea mai bună echipă din judeţ. Din păcate pentru noi, avem destui jucători cu probleme medicale”, ne-a mărturisit Lucian Ciba. Într-adevăr, antrenorul Crişului nu va putea conta pe Lăcătuş şi Raşca, dar nici fundaşul Albert şi atacantul Mohamed, care au dispărut de la Criş la fel de repede precum au apărut.
Dincolo, Adrian Falub va avea ceva probleme pe benzi, atâta timp cât Feussi (dureri musculare) şi Neagu (inflamaţie a genunchiului) nu s-au antrenat normal şi ar putea fi menajaţi astăzi. Va fi o nouă ocazie pentru portarul Matijas, fundaşul Pellet şi atacantul Monac să demonstreze că merită un loc în lotul pentru retur. Probabil, în cantonamentul de la Gyula, UTA se baza pe un lot lărgit, care, probabil, va mai fi completat pe parcurs cu cel puţin încă un portar şi doi atacanţi.
După meciul cu Crişul, „Bătrâna Doamnă” va mai da piept în amicale cu Oroshaza (marţi) şi CS Botoşani (vineri). Partida cu moldovenii e programată la Arad, dar, dacă „textiliştii” îşi prelungesc cantonamentul din Ungaria, ea ar putea fi mutată în ţara vecină.

Recomandările redacției