lazareanuUTA a suferit mult la capitolul portari în această toamnă atât numeric, cât și valoric. Francezul de origine germană, David Oberhauser, a comis destule erori între buturile „textiliste” și deja a devenit istorie pentru arădeni. De la juniori a urcat Sergiu Barabas, care între timp s-a accidentat la genunchi, fiind suspect de leziune de menisci. Singurul care a rămas pe „baricade” este Adrian Horvat, care, cu excepția partidei cu Olimpia Satu Mare și-a făcut în general bine treaba, însă Eugen Trică avea mare nevoie de o rezervă.
Așa a ajuns la Arad Filip Lăzăreanu, un portar de 32 de ani, care de nu mai are echipă de 9 luni de zile, când s-a despărțit de Gloria Bistrița. De marți, fiul mareului goal-keeper al Bihorului, Marcel Lăzăreanu, se pregătește sub comanda bulgarului Petrov și va fi legitimat în această săptămână. „Nu mai avem timp de probe, teste și alte cele, Lăzăreanu va deveni jucătorul UTA-ei”, a confirmat Trică.
De-al lungul carierei sale, Lăză­reanu a mai evoluat la U. Cluj, Armătura Zalău, FC Bihor, Petrolul, Nyiregyhaza și  Kecskemet, iar vineri va îmbrăca pentru prima oară tricoul „Bătrânei Doamne”. Deocamdată ca rezervă a lui Horvat, care a închis poarta două me­ciuri la rând.

Recomandările redacției