Utiștii i-au pus la Colț(ea) pe brașoveni în Liga Elitelor!

0
330

Etapa cu numărul 9 a Ligii Elitelor la fotbal a venit cu șase puncte în clasament pentru cele două formații care au intrat pe terenul din Tărlungeni, în weekendul trecut. Vorbim des­pre echipele Under 19 și Under 17 ale Aca­demiei UTA, în timp ce la Under 16, atât ambele echipe arădene (UTA și Viitorul) au avut rundă liberă.
Liga Elitelor U19: Colțea Brașov – UTA 1-5 (1-2)
În primul meci, la U19, trupa lui Gaica și Ungur a învins fără mari probleme, scor 1-5. Primele trei goluri ale UTA-ei au fost marcate de Șimon, două în prima repriză, iar al treilea, la 5 minute de la reluare. Salka a făcut 1-4, iar scorul final l-a stabilit nou intratul Boștină.
UTA: Opric – Haloș, Vidican, Dardai,
Mohaci – Cocriș, Salka – Mitrov, A. Gavrilă,
Merian, Șimon. Au mai jucat: Boștină, Răzban, Sfîrlea, Paunchici și Pașcu.
Liga Elitelor U17: Colțea Brașov – UTA 0-6 (0-3)
La Under 17, băieții trimiși în teren de Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi au învins la scor de tenis. Rotea, Borcea și Maxim și-au trecut, pe rând, câte o „dublă” în cont. Proporțiile scorului au permis ca toți jucătorii deplasați în județul Brașov să primească minute de joc.
UTA: Roșca – Tambor, Pătlăgică, Bortiș, Puta – Mercioiu, Borcea – Ursoi, Rotea, Măgulean – Maxim. Au mai jucat: Tirian, Popa, Țurcanu, Onișor și Andrieș.
Etapa viitoare, pe 14 septembrie, UTA U19 și U17 se deplasează la Cluj pentru confruntarea cu CFR. Dacă pentru juniorii U17 este un prilej de a lega trei rezultate pozitive, cei de la U19, în cazul unei victorii, pot trece pe prima poziție în Seria de Vest. În schimb, UTA 16 se deplasează la Oradea, pentru duelul cu LPS Bihorul, iar Viitorul Arad găzduiește Mediașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.