Utiștii Ilie și Hora, în echipa etapei după prima rundă în play-out-ul Ligii I

0
112

După prima runda din play-out-ul Ligii I, doi dintre elevii lui Laszlo Balint fac parte din echipa etapei realizată de către Liga profesionistă de fotbal. Arădenii au reușit o nouă victorie frumoasă pe arena „Francisc Neuaman“, iar cei din conducerea LPF nu au uitat să îi răsplătească cu o prezenșă în premieră în echipa etapei pe utișitii Ilie și Hora.

Florin Ilie a confirmat faptul că a devenit o piesă importantă în echipa arădeană, iar în meciul cu Viitorul a pasat decisiv. „S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. Devine o prezenţă tot mai desă în formula de start aliniată de Laszlo Balint”, conform celor de la LPF care își motivează alegerea în privința fundașului arădenilor.

Ioan Hora, atacantul de 32 de ani, a marcat al 56-lea gol în Liga I. A înscris pentru a 56-a oară în principala competiţie internă, Viitorul fiind «victima» lui preferată, golul marcat în acestă rundă fiind al șaselea reuşit în duelurile cu dobrogenii”, scriu cei de la LPF.

Dar iată primul „11” ales la finalul primei runde din play-off / play-out: Pigliacelli (Universitatea Craiova) – R. Popa (Politehnica Iaşi), Ilie (UTA), Mitrea (Sepsi) – Chipciu (CFR Cluj), Droppa (Voluntari), Păun (CFR Cluj), Dumitrașcu (Chindia) – Hora (UTA), D. Florea (Chindia), Oct. Popescu (FCSB). Antrenor: Edi Iordănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.