Utiștii, în formulă (aproape) completă înainte de meciul cu Dunărea Călărași

0
316

După ce au călătorit toată ziua de vineri dinspre Slovenia, acolo unde au efectuat pregătirea centralizată de 11 zile, utiștii au primit weekend liber din partea staffului tehnic. Ieri, însă, s-au reunit sub conducerea „secunzilor” Zanfir și Vasiliu și a preparatorului fizic, Alexandru Radu și asta pentru că „principalul” Gyuszi Balint a susținut la Casa Fotbalului una dintre probele pentru admiterea la cursul pentru obținerea Licenței PRO. Cealaltă e programată joi.
Fiindcă Ivan și Khalaila au ieșit accidentați pe finalul testului cu Dravinja, prezența lor la prima ședință de pregătire a săptămânii era incertă, însă toți jucătorii prezenți în cantonamentul de la Rogla (mai puțin Miculescu, plecat la lotul național Under 18 până joi) s-au antrenat normal ieri. Și au făcut-o pe terenul de iarbă
naturală de la „Motorul”, ce a fost lărgit și (re)ga-zonat pe porțiunile cu probleme. Suprafața nu e perfectă, dar în orice caz e mai bună decât în primăvară.
După-amiază, jucătorii „Bătrânei Doamne” sunt la recuperare la Gemi Sport, urmând ca de astăzi să intre în linie dreaptă, cu Balint la ti­monă, pentru pregătirea efectivă a partidei de sâmbătă, cu Dunărea Călărași. Dar tot astăzi, dar seara, de la ora 21, pe „sinteticul” de pe „Motorul”, lotul „roș-alb” se va prezenta în fața fanilor arădeni și va disputa un scurt meci demonstrativ în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.