Utiștii încep de miercuri „operațiunea” Brăila cu un amical pe drum, la Ilia

0
611

Doar două ședințe de pregă­tire conduc antrenorii „Bătrânei Doamne” la Arad înainte de a ple­ca spre estul țării, pentru meciul din cadrul etapei cu numărul trei al ligii secunde. UTA va parcurge în două zile cei 700 de kilometri până la Brăila, plecarea fiind programată pentru miercuri.
În aceeași zi, după-amiază, „roș-albii” vor susține și un meci amical pe Valea Mureșului, la Ilia. Acolo, Ionuț Popa a onorat invitația primarului din localitatea hunedoreană, Marius Omotă, așa cum făcuse în urmă cu două săptămâni celui din Periam. Formația locală evoluează în Liga 5-a, așa că e rost de alte reglaje înainte de partida cu Dacia Unirea Brăila.
Cert este că „roș-albii” își vor continua drumul și vor înnopta la Deva, unde – se pare – vor face și un scurt antrenament joi dimineață. În seara aceleași zile, arădenii vor ajunge la Brăila, unde sâmbătă dimineața (ora 11) vor da piept cu echipa lui Gică Barbu, cea care a revenit de la 0-2, la Timișoara, pentru un punct prețios în compania ACS-ului lui Ionel Ganea.
Ca și Farul, teamul de pe malul Dunării are câțiva fotbaliști stră­ini interesanți în lot, cum ar fi tunisianul Ben Abda Hamza, chi­nezul Lu Yuefeng sau cameru­nezul Bertrand Bebey, însă prin­- cipalele pericole rămân „aripile” Maxin și Vitan. De menționat ar fi că meciul UTA-ei la Brăila nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.