Echipa fanion a Aradului a fost spectatoare pe puncte în etapa cu numărul 36 a ligii secunde la fotbal. „Roș-albii” și-au luat înapoi, la „masa verde”, punctele pierdute pe teren, în tur, cu ASA Târgu Mureș pentru un loc lipsit de griji la mijlocul clasamentului.
Cumva, Ionuț Popa ar dori să pregătească stagiunea următoare, dar – deocamdată – o poate face doar uitându-se în propria ogradă, unde are destui fotbaliști tineri. Probabil, pentru aceștia a fixat un amical contra lui Șoimii Lipova, marți, de la ora 17. La rândul ei, divizionara terță propune câțiva juniori interesanți, ca Iliescu, Iova, Vasiu, Deta, Duță sau D. Rusu, cu mențiunea că acesta din urmă aparține deja Botoșaniului.
Amicalul va avea loc pe arena „Otto Greffner”, acolo unde sâmbătă, 26 mai, de la ora 11, UTA o va găzdui pe Dacia Unirea Brăila pentru ultimele puncte puse în joc la Șiria. E – totuși – greu de crezut că, oricât la incompetentă sau rea intenționată e administrația locală, gazonul de pe „Motorul” nu va fi montat până în luna august, când începe o nouă ediție a Ligii a II-a.

Recomandările redacției