utagiaEliminând deja trei formații din Cupa României, noua echipă simbol a Aradului a ajuns față în față și cu teamul momentului în județul nostru. Odată cu decesul FC UTA-ei SA și promovarea ei în Liga a II-a, Șoimii Pâncota poartă firma sportului rege local, o firmă ce ar trebui să și-o respecte și în disputa din această seară.
Utiștii recunosc că adversarii pornesc cu prima șansă, însă asta nu înseamnă că verdictul gazonului va respecta calculele hârtiei. „În primul rând, se știe că e o competiție a surprizelor, de data aceasta ne-ar conveni un rezultat mai puțin așteptat. Trebuie să recunoaștem că Pâncota e favorită, a făcut achiziții bune, de un nivel superior nouă și încă mai resimte euforia promovării. Dar, avem și noi atuurile noastre și cel puțin rezultatele din ultimele săptămâni, ne-au demonstrat că marți seara vor juca echipele momentului în fotbalul arădean. Prevăd un duel interesant, în care sperăm să domine fair-playul”, a precizat Roland Nagy.
Față de precedentele tururi trecute în Cupa României, utiștii vor juca pe arena „Motorul” și nu pe cea din Sânicolau Mic. Mutarea îl încântă și nu prea pe tehnicianul „alb-roșiilor”. „Pe de-o parte, e bine că ne mutăm pe stadionul unde vom juca meciurile pe puncte, să ne obișnuim cu atmosfera. Pe de alta, suntem conștienți că după meciurile din Elite Cup gazonul nu se prezintă tocmai bine, dar ni s-a spus că se fac eforturi să fie îndreptate lucrurile. Totodată, ne așteptăm din nou suporterii în număr cât mai mare alături de noi, ei ne dau și mai multă putere la orice meci. Cu tot respectul pentru pâncotani, dar la capitolul susținători cred că vom sta mai bine în acest meci, iar acest lucru ar putea conta în economia rezultatului final. Se știe deja că nu am renunțat la gândul de a aduce la Arad o echipă de primă ligă”, a mai punctat Nagy.
Acesta nu-i va avea în continuare la dispoziție pe accidentații Wild și Dobrean, în timp ce Nădăban este incert. În schimb, Cipri Rus e din nou la dispoziția staffului tehnic, însă s-ar putea să înceapă rezervă atâta timp cât Ousmane și Dragoș par cei mai în formă atacanți.
Formația probabilă a gazdelor din această după-amiază, începând cu ora 15,30, este următoarea: Mitrea – A. Popa, Botiș, Varga, Suslak – Copil, Chindriș, Burlă, Hlistei – Ousmane, Dragoș. Arbitri vin din Timiș și se numesc Dorian Barzuca – Petru Gașpar și Raul Ghiciulescu.

Recomandările redacției