Utiștii, „jefuiți” de Panduri în Liga Elitelor

0
246

Fie că au jucat acasă, fie  în deplasare, juniorii care reprezintă echipa fanion a Aradului în Liga Elitelor s-au văzut întrecuți la limită de cei de la Pandurii Târgu Jiu. După aspectul celor două partide, „alb-roșii” ar fi meritat mai mult, dar oltenii au fost abili să-i „jefuiască” de toate punctele.
Revanșă cu aceeași monedă
În tur, în prima etapă a sezonului, Copaci a decis partida din Oltenia în minutul 90, pentru ca acum „pandurii” să fie cei care să câștige cu 1-0 pe arena „CSȘ Gloria” din orașul nostru. „Am luat gol la o simplă centrare în careu, pe o greșeală de marcaj. Am atacat apoi în căutarea egalării tot restul reprizei secunde, am făcut-o la un moment dat cu trei jucători de 16 ani, cred că a contat și asta. Nu avem destulă forță de pătrundere, iar terenul, unul din ce în ce mai rău, nu a încurajat deloc jocul nostru de pase. A lipsit și Costin, care a fost luat de prima echipă la Mediaș și căreia îi dorim succes mâine. Până la urmă, asta e cel mai important, ca jucătorii nostri să ajungă în Liga a II-a și să și confirme acolo”, a precizat Francisc Tisza, care a abordat confruntarea cu Pandurii în formula: Revesz – Pop, Iuga, Lazăr, Dinculescu – Ciubotariu (Zopota), Brănișteanu – Mager, Toma, Stahl – Copaci.
Naivitățile continuă
UTA Under 17 nu a reușit să lege două rezultate pozitive, deși, la Târgu Cărbunești, acolo unde s-a disputat partida de sâmbătă era o pâine bună de mâncat. Arădenii chiar au deschis tabela în debut, prin Nick Faur, dar au ratat în mai multe rânduri golul de 0-2, prin Țurcanu, Budică sau Vasile sau Sabău. Golul pauzei avea să fie egal: 1-1, pentru ca Pandurii să profite din plin de avantajul vântului în partea secundă și să ducă tabela la 3-1, dar și să rateze un penalty. Utiștii au marcat în ultimul minut cel de-al doilea gol, prin Țurcanu, așa că victoria nu le-a mai putut scăpa gazdelor. „Repe-tăm mereu aceleași greșeli, de marcaj, de poziționare în teren, plus lipsa de concentrare în fața porții adverse.  Nu respectăm nici sarcinile de joc, condiții în care e greu să sperăm la ceva bun. Adversarul de azi nu a fost de speriat, însă ei au știut să profite de vântul puternic de la ora meciului, pe când noi  ne-am întrecut în ratări. Până la urmă, valoarea colectivă e dată și de valoarea individuală și la acest ultim aspect nu stăm tocmai bine. Când mai intervin și pro­bleme de atitudine…”, a punctat Sandu Țamboi, ajutorul lui Costel Bogoșel la cârma juniorilor mici.
Mureșan – Savin, Rogojan, Ciucifara, Tamaș – Budică, Sabău, Varga, Vasile – Țurcanu, N. Faur, plus Laza, T. Bodri, Adam, Guia și Gruiescu au fost utiștii folosiți la Târgu Cărbunești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.