Fie că au jucat acasă, fie  în deplasare, juniorii care reprezintă echipa fanion a Aradului în Liga Elitelor s-au văzut întrecuți la limită de cei de la Pandurii Târgu Jiu. După aspectul celor două partide, „alb-roșii” ar fi meritat mai mult, dar oltenii au fost abili să-i „jefuiască” de toate punctele.
Revanșă cu aceeași monedă
În tur, în prima etapă a sezonului, Copaci a decis partida din Oltenia în minutul 90, pentru ca acum „pandurii” să fie cei care să câștige cu 1-0 pe arena „CSȘ Gloria” din orașul nostru. „Am luat gol la o simplă centrare în careu, pe o greșeală de marcaj. Am atacat apoi în căutarea egalării tot restul reprizei secunde, am făcut-o la un moment dat cu trei jucători de 16 ani, cred că a contat și asta. Nu avem destulă forță de pătrundere, iar terenul, unul din ce în ce mai rău, nu a încurajat deloc jocul nostru de pase. A lipsit și Costin, care a fost luat de prima echipă la Mediaș și căreia îi dorim succes mâine. Până la urmă, asta e cel mai important, ca jucătorii nostri să ajungă în Liga a II-a și să și confirme acolo”, a precizat Francisc Tisza, care a abordat confruntarea cu Pandurii în formula: Revesz – Pop, Iuga, Lazăr, Dinculescu – Ciubotariu (Zopota), Brănișteanu – Mager, Toma, Stahl – Copaci.
Naivitățile continuă
UTA Under 17 nu a reușit să lege două rezultate pozitive, deși, la Târgu Cărbunești, acolo unde s-a disputat partida de sâmbătă era o pâine bună de mâncat. Arădenii chiar au deschis tabela în debut, prin Nick Faur, dar au ratat în mai multe rânduri golul de 0-2, prin Țurcanu, Budică sau Vasile sau Sabău. Golul pauzei avea să fie egal: 1-1, pentru ca Pandurii să profite din plin de avantajul vântului în partea secundă și să ducă tabela la 3-1, dar și să rateze un penalty. Utiștii au marcat în ultimul minut cel de-al doilea gol, prin Țurcanu, așa că victoria nu le-a mai putut scăpa gazdelor. „Repe-tăm mereu aceleași greșeli, de marcaj, de poziționare în teren, plus lipsa de concentrare în fața porții adverse.  Nu respectăm nici sarcinile de joc, condiții în care e greu să sperăm la ceva bun. Adversarul de azi nu a fost de speriat, însă ei au știut să profite de vântul puternic de la ora meciului, pe când noi  ne-am întrecut în ratări. Până la urmă, valoarea colectivă e dată și de valoarea individuală și la acest ultim aspect nu stăm tocmai bine. Când mai intervin și pro­bleme de atitudine…”, a punctat Sandu Țamboi, ajutorul lui Costel Bogoșel la cârma juniorilor mici.
Mureșan – Savin, Rogojan, Ciucifara, Tamaș – Budică, Sabău, Varga, Vasile – Țurcanu, N. Faur, plus Laza, T. Bodri, Adam, Guia și Gruiescu au fost utiștii folosiți la Târgu Cărbunești.

Recomandările redacției