Utiștii le-au redat emoțiile începutului de an școlar copiilor internați la Secția de Boli Infecțioase

0
262

Copiii internați la Secția de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean Arad au avut parte de o vizită specială marți dimi-neață. Însoțiți de Anamaria Popa, cea care prin intermediul Asociației Cetatea Volunta­rilor a renovat din temelii secția amintită, utiștii i-au pregătit pentru reluarea școlii pe micuții pacienți, oferindu-le câte câte un ghiozdan plin cu rechizite.
Au socializat cu copii, smulgându-le și câteva zâmbete, portarul Florin Iacob și Sorin Bustea, adică fotbaliștii lăsați de Laszlo Balint în afara lotului care avea să obțină cali­ficarea în turul cinci al Cupei României, după 3-1 la Chișineu-Criș, dar și Codru Grădinariu. „Într-un fel, am încercat să compensăm emoțiile de care cei mici au fost privați din motive de sănătate odată cu începerea anului școlar. Florin și Sorin sunt doi dintre fotbaliștii noi ai echipei, care – la rândul lor – încep să înțeleagă și din altă perspectivă ceea ce înseamnă clubul UTA în comunitatea arădeană. Felicitări băieți, însănătoșire grabnică, copii!”, a fost mesajul directorului general al „Bătrânei Doamne”.
Cetatea Voluntarilor mai dorește să-i mulțumească și Alexandrei Timar, tânăra voluntară care organizează trei campanii importante într-un an, de Crăciun, de Paște și înainte de începerea anului școlar, dar și parintelui Gheorghe Gligor, de la Arhiepiscopia Aradului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.