marautaComplexul Luceafărul Oradea a fost depășit odată cu succesul cu 2-0 obținut acum trei săptămâni, însă a mai rămas o formație în seria de Vest a ligii secunde care le-a creat mari neplăceri „textiliștilor” în ultimele sezoane.
Luându-le utiștilor 9 puncte în ultimele trei întâlniri, FC Maramureș le-a pus mereu piedică arădenilor în drumul spre promovare. Chiar și în această stagiune, în partida tur, moroșenii au bătut-o pe UTA în momentul ei cel mai bun, declanșând „furtună” în vestiarul „alb-roșiilor”.
Adrian Falub nu a uitat acel episod, cum nu a uitat nici înfrângerea de acum un an și le-a transmis elevilor săi că a sosit vremea răzbunării.
„Antrenamentul de joi l-am început spunându-le jucătorilor mei că avem treabă multă cu FC Maramureș. Nu pot să uit și să cred că UTA a pierdut trei meciuri la rând cu această formație, iar după ultimele două, ne-au mai și dat lecții de morală și tactică. Le-am spus fotbaliștilor că aș vrea să-i călcăm în picioare. Bineînțeles, fotbalistic vorbind. Chiar aș vrea să facem spectacol cu maramureșenii, să înscriem cât mai multe goluri dacă se poate”, a precizat Adrian Falub.
Chiar dacă există destule zvonuri cu privire la posibilitatea ca locurile 3 și 4 devină promovabile în seria de Vest a ligii secunde pe motiv de licențieri, antrenorul „textiliștilor” nu crede cu adevărat în această posibilitate.
„Eu de fiecare dată am promovat de pe locul 1 cu Târgu Mureș, Cluj și Alba. M-a interesat doar să fiu cel mai bun pe teren, treburile comisiilor federale nu mă privesc. O singură părere am și anume acea că Damila Măciuca va promova sută la sută”, mai spune Falub.

Recomandările redacției