Deși a făcut rocada cu Gaz Metan Mediaș în vârful clasamentului Seriei de Vest a ligii secunde, „Bătrâna Doamnă” ar putea fi din nou lider după etapa din weekend. Trupa lui Grozavu evoluează la Tărlungeni, unde brașovenii și-au recuperat două dintre „piesele” grele și sunt în revenire de formă, iar „alb-roșii” au prima șansă în confruntarea de pe teren propriu cu Universitatea Cluj.
Dincolo de posibilitatea de a promova în Liga 1 la finalul sta­giunii, arădenii consideră că există și beneficii imediate în cazul ocupării unei poziții fruntașe. „Urmează o partidă pe care vrem să o câștigăm pentru a rămâne sus. Ne-am dat seama că doar acolo contăm. Toată lumea se interesează de noi, de jucătorii noștri, meciurile noastre se văd la TV, suntem tratați cu mai mult respect”, a punctat Cristian Todea, antre­norul secund al „textiliștilor”.
Același lucru îl susține și unul dintre liderii vestiarului. „E cazul să ne revenim și să câștigăm din nou după două rezultate negative. A început lumea să vorbească frumos de UTA, să citim în ziare despre jucători aflați în vederile lui Steaua și Dinamo, e un lucru pozitiv. De asemenea, suntem transmiși în direct aproape meci de meci, suntem pe un drum bun”, a punctat și mijlocașul Sorin Strătilă.

Recomandările redacției