Utiștii s-au implicat în campania „Aducem Corvinul acasă”

0
287

Campioana Provinciei pare dintr-un alt film decât colegele sale din canmpionatul ligii secunde. După meciul de sâmbătă, contra Ripensiei, UTA a rămas singura echipă ce a bifat doar victorii în primele două runde ale anului și încă fără gol încasat. Tot din alt film sunt și suporterii pe cât de euforici pe atâta de calzi ai „roș-albilor”, față de cei ale altor formații de tradiție din anti-camera Ligii 1, care nu scapă ocazia să-și conteste favoriții sau să facă gestul xenofobe, cum a fost cazul rapidiștilor care au bruscat un cetățean asiatic la metroul bucureștean.
La Arad e, în general, sărbătoare la fiecare meci al UTA-ei. Cu o victorie cu 3-0 cu Petrolul s-a încheiat 2019 și tot așa a început și noul an, dar cu Ripensia în rolul victimei. Laszlo Balint remarca deja legătura specială formată între echipa sa și public, iar aceasta s-a văzut din plin și astăzi, punctele cu timi­șorenii fiind „udate” prin cântece și scandări de jucători și fani în aceeași măsură. La final, galeria arădeană nu a pierdut ocazia să-i cânte „La mulți ani!”căpitanului Ciprian Rus, care a împlinit dumunică 29 de ani.
Dar „tifosii” au mai sărbătorit ceva și anume trei ani de la nașterea grupării „Out of Control”. „De 3 ani prezenți pentru emblemă și culori/ Cine-s băieții?! Scuze noi!”, a fost bannerul afișat de membrii „facțiunii” utiste. Ca de obicei, galeria arădeană a primit întăriri de la Hunedoara, fanii „corbilor” având și o altfel de misiune în această perioadă. Aceștia au demarat campania ,,Aducem Corvinul acasă!”, cu scopul de a recupera sigla, numele și culorile echipei de suflet, ce a dat fotbalului nume mari precum: Mircea Lucescu, Romulus Gabor, Ioan Andone, Mircea Rednic, Dorin Mateuţ, Ioan Petcu, Michael Klein sau Bogdan Lobonţ, dar și alții.
De la Arad cu susținătorii Corvinului au plecat 3.365 lei, iar bannerul afișat de hunedoreni în timpul meciului cu Ripensia spune totul: „Gest uriaș, mentalitate adevărată / Mulțumim Arad încă o dată!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.