Pentru a doua săptămână consecutivă, UTA a disputat un meci de verificare în compania unei formații mai slab cotate. După 2-0 cu Șoimii Lipova, la Șiria, echipa fanion a Aradului s-a deplasat în județul Timiș, pentru „duelul” cu Pobeda Dudeștii Vechi.
Echipa din comuna cu o populație majoritar de etnie bulgară este a cincea în Liga IV-a Timiș și s-a bucurat de vizita Campioanei Provinciei, în varianta sa tânără. Ionuț Popa i-a văzut la lucru și pe Cristi Costin și Paul Copaci, care și-au încheiat împrumuturile la Reșița și ar putea juca din nou în „alb-roșu” din stagiunea următoare.
Arădenii și-au valorificat plusul de pregătire și valoare și au câștigat cu 2-0, prin reușitele semnate Prună (min. 7) și D. Popa (min. 25).
Barna – R. Iuga, Manea, Markovic, Dinculescu – D. Dan, Tănase – Stahl, Jorza, Prună – D. Popa, respectiv Zamfir – Costin, Lazăr, Savin, Copaci – A. Bodri, Cocian – Gruiescu, Sorato, A. Iuga – Toma au fost formulele de joc utilizate de Ionuț Popa și Cristi Păcurar pe arena „Hristo Stoichkov”, din Dudeștii Vechi.
De remarcat că fotbaliștii care nu vor mai juca în ultima etapă, Polgar, Petra, Hlistei și Buia nu au fost utilizați, în timp ce Bodea, Burlă și Curtuiuș sunt în continuare accidentați.

Recomandările redacției