Utiștii, scoși la „tablă” pe distanța de 2.400 de metri

0
191

Utiștii s-au întors pe platoul dintre Dezna și Laz și pentru antrenamentul fizic ieri dimineață. Jucătorii au „înghițit” alți 6 kilometri, mai mult de jumătate făcuți în pantă, sub formă de „bucăți” de 50 de câte metri (10 repetări), 100 de metri (tot 10 repetări) și 120 de metri (trei repetări). Cele patru veste cu greutăți au fost pasate de la un jucător la altul, prioritate având cei care mai au probleme cu masa musculară.
Dar, ședința de pregătire a început cu o simulare de test Cooper, în sensul că Polgar și colegii săi nu au avut de parcurs obișnuiții 3.200 de metri, ci doar 2.400. Timpul în care au trebuit să se încadreze fotbaliștii nu trebuia să treacă de 10 minute, dar asta și pentru că antrenorii au ținut cont de faptul că nu s-a alergat pe o suprafața plată, netedă, ci pe terenul ușor denivelat din câmp. Unii au ieșit mai bine, alții mai puțin bine, dar concluzia a fost pozitivă. Probabil, adevăratul test Cooper se va ține la Arad, în pe la mijlocul lunii viitoare, însă jucătorii vor fi supuși și altor teste, gen Yo-yo sau Ariete.
Ca de obicei, când nu e implicată mingea, portarii au avut program separat. De această dată, Bodea și Zamfir au fost tăvăliți de Dan Țapoș pe terenul din Dezna, după ce ieri dimineață au avut „plăcerea” unei „excursii” revigorante la Cabana Izoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.