Antrenorul UTA-ei consideră că echipa sa va trebui să fie la cel mai înalt nivel luni după-amiaza, pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a câștiga toate cele trei puncte. Staff-ul tehnic al Bătrânei Doamne a analizat în detaliu, pe parcursul săptămânii, jocul adversarului și a găsit destul de puține puncte nevralgice. „ Este cea mai ermetică echipă din Liga 1. Au jucători harnici, disciplinați, în meciurile trecute au reușit să anihileze jucători cu capacitate tehnică deosebită. Au avut continuitate, atât din punct de vedere tactic cât și în ceea ce privește nucleul lotului. E o echipă care primește foarte greu gol și joacă bine indiferent de adversar”, a declarat Laszlo Balint.

Unul dintre jucători importanți ai Bătrânei Doamne, fundașul central Alexandru Benga, este de părere că principalul atu al oaspeților, îl reprezintă antrenorul Emi Săndoi. „Au jucători de calitate și un antrenor pe care-l respect foarte mult. E un antrenor foarte meticulos, care dă atenție celor mai mici detalii, are discuții individuale cu jucătorii referitor la interpretarea jocului. Nu se abate de la principiile sale și de aceea în timp are rezultate.“

Asta nu înseamnă însă că UTA acceptă altceva decât victoria în acest meci. Până la urmă orice lacăt își are o cheie potrivită iar antrenorul UTA-ei este convins că are în lot jucătorii potriviți pentru a cuceri reduta târgovișteană. Printre factorii determinanți ai partidei, Laszlo Balint a enumerat fazele fixe dar și inspirația individuală. „Ați văzut aseară în Botoșani – Farul, un meci care până atunci fusese foarte echilibrat, a fost deblocat de o execuție extraordinară. Îmi doresc ca luni să vedem un jucător în tricoul UTA-ei care să facă diferența printr-o asemenea execuție senzațională“ a declarat tehnicianul Bătrânei Doamne.

Recomandările redacției