Utiştii Ubbink şi Erico au reprezentat UTA în echipa ideală a etapei a treia din Liga 1

0
299

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cum arată cea mai bună echipă. De acestă dată în unsprezecele ideal au fost incluși şi doi utişti, fundaşul central Erico da Silva şi marcatorul golului UTA-ei cu FCSB, olandezul Desley Ubbink. Astfel, UTA a fost reprezentată și în această etapă prin doi jucători care au reușit să se remarce.

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 3-a conform celor de la LPF:

PORTAR

Eduard Pap (FC Botoşani / 27 de ani) – Are un început foarte bun de sezon. Intervenţiile din repriza secundă a partidei de la Craiova l-au impus în „Echipa etapei” pentru a doua oară în ediţia curentă.

FUNDAŞI

Diogo Viana (FC Argeş / 31 de ani) – A pasat decisiv lui Cristi Tănase, apoi a marcat, în prelungiri, golul care le-a adus piteştenilor primul punct din acest sezon.

Igor Armaş (FC Voluntari / 34 de ani) – A marcat golul care s-a dovedit a fi decisiv. O prestaţie foarte bună şi în defensivă.

Erico da Silva (UTA / 32 de ani) – A câştigat toate duelurile cu adversarii şi a produs panică în defensiva oaspeţilor de fiecare dată când a urcat în atac.

Mario Camora (CFR Cluj / 34 de ani) – Veteranul clujenilor a oferit o pasă de gol. Este jucătorul activ din Liga 1 cu cele mai multe sezoane consecutive în tricoul unei singure echipe, acesta fiind al 11-lea campionat care-l găseşte la Cluj.

MIJLOCAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani – FOTO) – A reuşit o dublă şi a ajuns la cinci goluri marcate în acest sezon, fiind lider detaşat în clasamentul golgheterilor.

Enriko Papa (FC Botoşani / 28 de ani) – Noul căpitan al moldovenilor din acest sezon a marcat un gol spectaculos, reuşita sa asigurându-le botoşănenilor victoria.

Cornelis Ubbink (UTA / 28 de ani) – După ce runda trecută a oferit o pasă decisivă, olandezul ajuns în această vară la Arad a marcat primul său gol în Liga 1.

Lucian Dumitriu (CS Mioveni / 28 de ani) – A marcat primul gol în tricoul argeşenilor, reuşita sa deschizând drumul celor din Mioveni spre întâiul succes în Liga 1 din acest sezon.

ATACANŢI

Denis Alibec (CFR Cluj / 30 de ani) – A înscris primul gol pentru CFR. A fost a 25-a reuşită pe care o izbuteşte în cele 44 de meciuri din campionat cu Marius Şumudică pe bancă.

Marcelo Lopes (FC Voluntari / 27 de ani) – Vârful ilfovenilor a făcut cel mai bun meci dintre cele 27 strânse în Liga 1. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 40 de ani) – Şi în acest sezon, FC Botoşani practică un joc ofensiv apreciat de microbişti, iar asta i se datorează, în mare măsură, tânărului antrenor Marius Croitoru, care a transformat echipa moldavă într-o candidată certă la locurile de play-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.