Utiștii Under16 au pierdut cu 1-3 în fața celor de la Viitorul Cluj în Seria a 4-a a Ligii Elitelor

0
287

Stadionul „Motorul“, a găzduit în această sâmbătă juniorii U16 ai Academiei UTA, care au luat startul în Seria a 4-a a Ligii Elitelor, adversari fiind Viitorul Cluj.

Utiștii au început bine partida, reușind cu ușurință să ajungă în poziție de finalizare. O neatenție în apărare îl face pe central să dicteze în minutul 15 penalti pentru oaspeți, iar Pop face 0-1. După zece minute Pârvănescu este călcăt de un adversar, ripostează și primește roșu. Chiar și în inferioritate numerică jocul curgea doar spre poarta clujenilor. Insistența a dat roade și Blaga a egalat în minutul 34. Pe finalul reprizei, Blaga scapă singur cu portarul advers, este faultat în afara careului, dar clujeanul primește doar galben.

La reluare dominarea arădenilor continuă, dorința fiind de a lua toate cele trei puncte. Avântul este tăiat în minutul 65 de Blidărean care scapă în spatele apărării UTA-ei și face 1-2. Efortul mare depus de utiști își pune amprenta pe joc, cei de la Viitorul reușind să tempereze jocul. Cu zece minute înainte de final oaspeții majorează diferența, partida încheindu-se cu scorul de 1-3, anunță clubul arădean pe site-ul oficial.

UTA: Egeto – Bădău, Joldea, Purdescu, Olăroiu, Pârvănescu, Buză, Bercea, Curtuiuș, Nica, Blaga.

Au mai jucat: Mocriș (41), Neaga (57), Bușu (65).

Rezerve: Roman, Murgu, Roșu, Neag, Hudișteanu.

A marcat: Blaga (34).

Antrenori: Sorin Botiș și Huțan Sebastian.

 

sursa foto: mediadesign

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.