Utiștii vor face memoriu împotriva „centralului” Marcu: „Nu ni s-au acordat două penalty-uri”

0
645

Semnalele trase de Ionuț Popa înainte de meciul de la Brăila, cu privire la arbitraje, nu au avut ecou. „Roș-albii” au fost dezavantajați și pe malul Dunării, acolo unde Ciprian Rus a fost faultat clar în careu, dar a primit „galben” pentru simulare, dar au mai fost și două hențuri nesancționate de „centralul” Claudiu Marcu cu penalty, la finalizările lui Petra și Copaci. Totuși, la final, „Mister” s-a referit doar două faze.
Deciziile se leagă cu reușita
anulată lui Vădrariu în prima rundă (0-2 la Daco-Getica), dar și loviturile de 11 refuzate cu Farul, la Costin și Copaci. „Am avertizat că lucrurile nu sunt în regulă și iată că am fost dezavantajați și acum. Două penalty-uri clare nu ni s-au acordat, mi-au spus-o și comentatorii după joc. I-am transmis arbitrului că vom face memoriu, e o bătaie de joc și nu înțeleg de ce”, a subliniat antrenorul principal al UTA-ei pentru uta-arad.ro.
Partida de la Brăila a fost condusă de constănțeanul Claudiu Marcu, asistat la cele două linii de Cristian Voicu (Focșani) și Alexandra Petrea (Bacău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.