Utistul Adrian Petre a marcat o „triplă” pentru naționala de juniori a României

0
290

adrian-petre-utaDuminică, reprezentativa Under 17 a României a învins echipa Under 18 FC Brașov cu 6-5. Meciul face parte din programul de pregătire al „tricolorilor” pentru Turul de Elită al Campionatului European și s-a jucat pe arena ICIM din orașul de la poalele Tâmpei.
Fotbalistul arădean Adrian Petre a marcat trei dintre golurile selecționatei conduse de Bogdan Vintilă. Atacantul care a debutat la UTA în Liga a III-a a intrat în actul al doilea.
Alți trei fotbaliști proveniți de la echipa arădeană de juniori pregătită de Cristi Păcurar, Francisc Tisza și Dan Stupar au evoluat în amicalul în care brașovenii au avut și cinci întăriri de la prima echipă (conform ): portarul Sebastian Mara, apărătorul Paul Copaci și mijlocașul Ionuț Tănase. Toți trei au fost pe teren în primul act.
„La final, pe lângă victorie, jucătorii lui Bogdan Vintilă au sărbătorit şi zilele de naştere ale lui Sebastian Mara şi Andrei Ciobanu. Următorul joc al «tricolorilor», contra echipei FC Braşov U17, va avea loc joi, 22 ianuarie, de la ora 11.00, pe acelaşi stadion ICIM”, scrie site-ul official al FRF.
Reprezentativa Under 17 a României se pregăteşte pentru Turul de Elită, decisiv pentru calificarea la EURO 2015. Peste două luni, la Birmingham, va întâlni Slovenia (21 martie), Norvegia (23 martie) şi Anglia (26 martie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.