bulzaÎn virtutea bunelor relații, ce au dus la rămânerea lui Cipri Rus și Alex Mitrea în „alb-roșu”, dar și la trecerea lui Zdrențan în Țara Zărandului, UTA și Ineul ar mai putea cădea de acord asupra unei mutări reciproc avantajoase.
Fiindcă a bifat destul de puține minute în turul Ligii a III-a, Dani Bulza ar putea fi împrumutat în „alb-albastru”, acolo unde Cristian Sculici are mare nevoie de un atacant. Este adevărat că antrenorul zărăndanilor ar prefera să lucreze numai cu fotbaliști aflați în proprietatea clubului său, însă atâta timp cât nu se găsesc alte variante, vârful de 19 ani ar rezolva o parte dintre problemele ofensive ale echipei sale în stagiunea de primăvară.
Bulza, care a marcat 8 goluri în prima parte a sezonului (unul în Liga a III-a, iar restul în eșalonul patru și în Cupa României) ar aduna și el meciuri în picioare, așa că toată lumea ar avea de câștigat. Deocamdată, totul e în faza de tatonări, însă mutarea s-ar putea perfecta până la finalul anului.
Până una alta, e o chestiune de zile până se va perfecta achiziția mij­locașului central Crișan (18 ani). Ineul mai are programate antrenamente marți și joi, urmând ca la finalul acestei săptămâni să se intre în vacanță odată cu banchetul de final de an.

Recomandările redacției