Mandatul lui Laszlo Balint la UTA a cam început sub zodia ghinionului. În cele două săptămâni de la reluarea antrenamentelor, „principalul” arădenilor a pierdut doi jucători importanți, ultimul chiar ieri dimineață.
La o schimbare de direcție, Alex Ciucur a rămas cu piciorul în pământ acuzând pro­bleme la tendon. La prima vedere, se părea că vorbim despre o ruptură, însă, la felul cum a călcat pe picior ulterior utistul, se speră ca accidentarea să nu fie chiar atât de gravă. „Joi dimineață face un RMN la Timișoara și vom știi exact diagnosticul. Sperăm să nu fie rupturăm asta e cel mai important în momentul de față”, ne-a mărturisit Laszlo Balint.
Chiar și în cazul fericit în care ruptura de tendon va fi scoasă din calcul e puțin probabil ca fotbalistul de bandă să facă parte din lotul „Bătrânei Doamne” ce se mută de duminică în Slovenia, pentru un cantonament de 12 zile.
Vă reamintim că și Cipri Rus a suferit o fractură de pomete cu ocazia amicalului cu Ineul, rezolvată deja printr-o intervenție chirurgicală la Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, din Timi­șoara. Căpitanul UTA-ei mai are interzis la efort în această săptămână, iar de luni va începe să recupereze din punct de vedere fizic în Slovenia, alături de colegii săi. Miculescu și Tomozei au mai acuzat și ei probleme de ordin medical, dar sunt la dispoziția staffului tehnic utist.

Recomandările redacției