Juniorii U18 ai României au câștigat primul joc amical disputat vineri, în compania Georgiei, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de utistul David Miculescu, care a transformat o lovitură de la 11 metri, în mi­nutul 44.
Și ceilalți doi fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” au intrat pe teren, venind de pe bancă, pe parcursul reprizei secunde. Dennis Hrezdac a evoluat 23 de minute, schimbându-l pe Mărginean, de la Sassuolo, iar Ionuț Gavrilă i-a luat locul în ultimele 14 minute de joc craioveanului Sîrbu.
Apoi, duminică seara, reprezentativa Georgia și-a luat revanșa. Cu utiștii Gavrilă și Hrezdac integraliști și Miculescu, venit de pe bancă încă din primul minut al reprizei secunde, „tricolorii” au pierdut cu 4-2, toate golurile înscriindu-se după pauză. Ba, mai mult, patru dintre cele șase reușite au căzut după minutul 83, oaspeții înscriind de două ori în prelungiri.
„Tricolorii” continuă pregătirea pentru startul jocurilor oficiale din calificările pentru EURO 2020, unde vor debuta în toamnă. Până atunci, selecționerul Laurențiu Roșu a pregătit mai multe jocuri de verificare și cantonamente de pregătire, pentru ca la ora de start a calificărilor să aibă cei mai în formă jucători la lot.

Recomandările redacției