Va avea drept de joc Griezmann la Barcelona?

0
354

Campionul mondial Antoine Griezmann a ajuns la Barcelona în această vară, după ce gruparea blaugrana a plătit clauza de reziliere de 120 de milioane de euro clubului Atletico Madrid. Lucrurile s-au complicat. Jucătorul francez în vârstă de 28 de ani ar putea rata sezonul 2019 – 2020.
Presa internaţională scrie că formaţia de pe Wanda Metropolitano a trimis o scrisoare la Federaţia de Fotbal a Spaniei (RFEF) în care o denunţă pe echipa catalană şi cere interzicerea lui Griezmann să joace până când nu vor primi alte 80 de milioane de euro pe fotbalist.
În iunie 2018, Antoine Griezmann a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid pe o perioadă de cinci ani şi a refuzat transferul la Barcelona. La finalul sezonului trecut, francezul şi-a schimbat părerea şi a anunţat că pleacă, dar că mutarea se va face după 1 iulie, când clauza de reziliere va scădea de la 200 de milioane de euro la 120 de milioane de euro. Campioana Spaniei a ştiut acest lucru şi a aşteptat să rezolve mutarea după 1 iulie.
Preşedintele La Liga, Tebas, a recunoscut că Atletico Madrid a făcut această sesizare şi că vrea să blocheze transferul lui Griezmann până nu se va rezolva problema.
„Atletico ne-am scris dacă putem să îi blocăm licenţa lui Griezmann de a juca la Barcelona. Este posibil să facem asta. Autorităţile vor investiga cazul şi vor rezolva situaţia. Nu pot să spun nimic, pentru că nu am detalii despre acest lucru”, a spus Tebas la postul de radio Onda Cero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.