Ce bătaie de Dumnezeu este pe poporul român! Nu se mai termină instabilitatea politică din țara noastră, a celor care ne conduc și care dețin frâiele acestei țări. Numai jigniri și jocuri de culise interminabile. Doară nu credeți că pe ei îi deranjează că mor de la o zi la alta tot mai mulți români! Nu sunt locuri în spitale, nu sunt medicamente, stau salvările ore în șir și așteaptă să vadă ce se întâmplă cu bolnavii de Covid care mor pe tărgi.

Vedeți cum au grijă politicienii de noi atunci când ne zbatem între viață și moarte? Ce le pasă de noi? Cu totul altfel ar sta situația însă dacă am avea ceva alegeri. Doamne, că ar sta să ne pupe, nu altceva! Numai să mergem să le dăm votul.

Dar să trecem direct la subiectul nostru de astăzi. Auziți: Klaus Iohannis și cu Cîțu au băgat PNL-ul în mocirlă. De ar vedea Brătienii ce a ajuns un partid istoric precum PNL-ul! Războiul Orban-Cîțu a pus capac acestui partid istoric. Credem că singurul care ar mai putea salva PNL-ul ar fi Ilie Bolojan de la Oradea. Ar fi cam singurul care ar putea repara porcăriile făcute de aceștia.

Încă de la formarea guvernului Orban, lucrurile au început să scârțâie. Doar că nimeni din PNL nu a luat atunci măsuri, ci au preferat să se facă că plouă. Văzând că Orban nu a reușit să negocieze eficient, oferindu-le pe tavă niște ministere importante USR-iștilor – ar fi fost în stare să le ofere chiar pe toate, el necomunicând cu echipa din care făcea parte, adică cea a PNL-ului, cei din interiorul partidului s-au răsculat.

Pe de altă parte, USR-iștii aceștia sunt paraleli. Ei sunt la prima guvernare. Dar să mergem mai departe: nu numai că sunt de pe altă planetă, dar și impun reguli acolo unde nu le fierbe oala. Nu le place de Orban și vor să îl schimbe cu Cîțu. Ei, practic dădeau ordine și celor din curtea PNL. În cele din urmă, l-au pus pe Cîțu, au mers cât au mers cu el și din nou vor să îl schimbe și pe acesta.

Păi ce vorbim de „naziștii“ ăștia care ne fac țara și poporul de râs? După toată tărășenia aceasta, tot ei ies de la guvernare și se aliază cu cele două partide PSD și AUR pentru a depune moțiune de cenzură. Cade guvernul cu un scor zdrobitor, aproape istoric, și nu se gândește nimeni că mor oameni pe capete! Numai și numai să punem mâna pe ciolan.

Se duc partidele la consultări, la „împărat“, cu tot felul de propuneri. Au ieșit la rampă USR-iștii cu propunerea de prim ministru și cu cine credeți? Cu Cioloș! Culmea, domnul Iohannis este de acord să își facă Cioloș guvernul. Vă rog să mă credeți că mi-ar crăpa obrazul de rușine. O dată, fiindcă dați pe cei doi prim miniștri jos de la guvernare și, mai grav, că treci în barca celor două partide PSD și AUR și dați jos guvernul prin moțiune de cenzură și acum chemi fraierii să vină alături de tine să faci guvernul. Este de-a dreptul rușinos! Ba mai face și altă gafă pe la Bruxelles, unde dă cu fundul de pământ ca România să fie aspru sancționată pentru că nu acceptă căsătoriile între homosexuali și nu oferă posibilitatea perverșilor să adopte copii. Strigător la cer!

Așa că nu vom avea guvern condus de Cioloș, iar PNL-iștii sunt pe val. Urmează să vedem mișcarea din partea PSD-ului, care tot acuză cu criza asta politică și de sănătate, dar noi suferim în timp ce ei își fac mendrele lor.

Așa că nu vă bucurați de Guvernul Cioloș!

Recomandările redacției