Vacanță de lider: Vulturii Lugoj – Național Sebiș 0-2

0
184

raduNici măcar organizata echipă a lui Cosmin Petruescu nu a putut opri marșul Sebișului spre titlul neoficial de campioană de toamnă în seria a IV-a a Ligii a III-a. Lugojenii au rezistat ceva mai bine de o oră, după care li­derul și-a impus punctul de vedere prin „dubla” gogheterului Radu.
Sub privirile câtorva „oficiali” utiști, care sperau într-un pas greșit, trupa lui Abrudean a început timid confruntarea de la Lugoj. Chiar dacă au dominat ușor din punct de vedere teri­torial, vizitatorii au ajuns destul de greu în fața porții. De abia în minutul 25, Ionuț Radu a pus primele pro­bleme cu un șut din lovitură liberă ce a fost respins cu dificultate de Iordache.  Șapte minute mai târziu, tot puternicul atacant al Sebișului a fina­lizat periculos, cu capul, o centrare a lui Bozian, însă mingea s-a dus puțin pe lângă bară. Ultimul sfert de oră al primei părți a aparținut gazdelor, care i-au dat destul de lucru goalkeeperului Naționalului. Magdaș și mai ales Miculescu l-au întrebuințat pe Miron.
Sebișenii au ieșit mai montați de la cabine și au atacat în valuri. În mi­nutul 48, Toader a centrat de pe dreapta, iar Călin a reluat din numai 2 metri peste transversală. Patru minute mai târziu, faza e trasă la indigo, însă de data aceasta cel care a centrat a fost Neacșu, iar cel care a finalizat din gura porții peste, a fost Sulea. În mi­nutul 62, s-a făcut dreptate. Apostol a tras de la 18 metri în bară, mingea a revenit în careu la Bozian, care a fost tras clar în careu de Ivașcu. Penalty-ul a fost transformat cu precizie de Ionuț Radu și era 0-1. „Vulturii” nu au avut reacție, iar în minutul 78 sebișenii au făcut scorul casei. Oamenii letali ai lui Abrudean au combinat excelent în careul Lugojului, Radu – Bozian și din nou Radu, care a marcat de la 11 metri în stânga lui Iordache. Finalul de meci a fost liniștit, căci bănățenii nu au avut forța să revină în joc, iar teamul de pe Crișul Alb era mulțumit cu rezultatul ce o trimite în vacanță de pe primul loc.
Formații:
Lugoj: Iordache – Mînecan (81 Vânătu), Miculescu, Loga, Buliga – Ivașcu (66 Semenea), Vlădia – Precupan, Dobra, Marta (63 Dragotescu) – Magdaș (66 Ardelean).
Sebiș: Miron – Toader, Bier, Mardare, Neacșu – Apostol Lazea – Călin (82 Tothăzan), Bozian, Sulea (70 Țîrlea) – Radu (88 Ganea).
Arbitri:  Andrei Nagy (Aiud) – Sergiu Albu și Bogdan Giraeada (ambii din Oradea)
Observatori FRF: Vasile Balaș (Reșița) și Ion Lupșa (Caransebeș)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.