Vacanță plăcută de la atacanții lui Aslău: Unirea Alba Iulia – Gloria Lunca Teuz Cermei 0-2

0
171

Cermeianii au reușit să obțină cele trei puncte la ultima deplasare a anului grație celor două vârfuri de atac, Dani Bulza și Alex Sălăjan. Măcinată de probleme interne și de efectiv, Unirea Alba Iulia nu a putut ține piept trupei lui Aslău, care a ratat și numeroase ocazii de gol.
Gazdele au început, însă, mai bine disputa, Florin Rusu intervenind salvator în 7 metri în fața lui Morar, iar Culda a reluat defectos din 6 metri o centrare bună venită de pe dreapta. Același Culda l-a încercat cu un șut din unghi pe Rusu, dar portarul Cermeiului a avut un reflex foarte bun. Oaspeții au apărut periculos la poarta adversă de abia în minutul 22, atunci când Diarra a reluat cu capul, dar Suciu a reușit să respingă. Cermeiul a pus stăpânire pe joc și a încheiat repriza în ofensivă, dar șutul lui Nistor din zece metri a fost respins de Suciu, pentru ca execuția lui Sălăjan să treacă peste. Nistor a mai avut o reluare bună cu capul care a trecut pe lângă, pentru ca înainte de pauză Bulza să reia cu capul după un corner direct în bară.
Minutul 53 al confruntării a adus și primul gol al disputei. Suslak a centrat din corner, iar Bulza a reluat nestingherit cu capul în plasă. Gazdele au forțat egalarea, însă Selagea și Culda au fost impreciși la finalizare. Soarta partidei s-a clarificat în minutul 73. Diarra a pătruns foarte bine în careu pe partea dreaptă, a centrat în fața porții de unde Sălăjan a pus latul pentru 0-2. Astfel, Cermeiul a reușit să obțină cele trei puncte și să își asigure o vacanță liniștită.
Formații:
Unirea: Suciu – Ioani (Min. 71 – Davidași), Scorb, Goguța, Matei (min. 55 – Cuștiulița) – Selagea, Onacă – F. Morar (min. 57 – Schiau), Culda (min. 88 – Cordoș), B. Stef – Schiau
Cermei: Fl. Rusu – Popa, Petrache, Gurban, Suslak – Diarra (min. 90 – Moraru), Nistor, Coșa, Aldan – Sălăjan (min. 81 – Vereș), Bulza (min. 87 – Brândușe).
Arbitri: Marius Naidin (Piești) – Mihai Ionescu (Suseni – Argeș), Lucian Tănase (Pitești)
Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Nicolae Dima (Gorj)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.