Vacanță plăcută de la „Zoki”: Național Sebiș – Pandurii II Târgu Jiu 2-1

0
129

Formația de pe malul Crișului Alb a modificat numărul victoriilor stagionale chiar la intrarea în vacanță. Împotriva „satelitului” celor de la Pandurii, diferența a făcut-o mijlocașul de bandă, Zoran Radu, cu o „dublă” venită după pauză, în condițiile în care oltenii erau cu un om mai puțin pe teren.
Conform așteptărilor, confrun­tarea a avut un pronunțat aer de vacanță. S-a jucat deschis cu garda joc, ocaziile fiind destul de numeroase în special la buturile oaspeților. Zoran Radu, Bogdanovici și mai ales Velici l-au cruțat, însă, pe Oprița. Nici Mărgărit nu a înscris la o mare situație a Pandurilor, care apoi și-au complicat situația chiar înainte de odihnă.
Celea a fost eliminat de pe teren, astfel că sebișenii au prins curaj. Și, la 4 minute de la reluare, Radu a pătruns de pe dreapta în centru și a deschis tabela cu un șut plasat. Sarabanda ocaziilor a continuat, dar cel care s-a lipit din nou la gol a fost„Zoki” Radu. Fostul mijlocaș al Becicherecului a repetat – oarecum – faza de la primul gol, iar Oprița s-a recunoscut din nou învins. Nemai­având ce pierde, oltenii au forțat golul, pe care l-au obținut cu 6 minute înainte de final. Pîrvulescu a tras bine de la 16 metri și juniorul Tomșa nu a mai putut interveni. Pe final, Naționalul nu a mai riscat și a încheiat la cota 48 de puncte.
„Spre deosebire, poate, de alte meciuri am jucat fotbal, am avut atitudine și am câștigat meritat acest meci. Ne bucurăm că ne-am despărțit cu o victorie de suporterii noștri, cărora le mulțumim pentru susținerea din acest campionat, pe care am fi dorit să-l încheiem și mai sus. Va trebui să eliminăm toate gre­șelile comise în acest an, căci altfel am ars gazul degeaba. Vă promit, însă, că veți vedea o echipă mult mai puternică din vară încolo”, a precizat Călin Cojocaru, team-managerul „alb-albaș­trilor”.
Formații:
Sebiș: Tomșa – Bogdanovici, Stupu, Zurbagiu (65 Rus), Cherecheș – Avramescu, Sas (80 Pricop) – Z. Radu, Keita (82 Pricop), Susan – Velici. Antrenor: Călin Cojocaru
Pandurii II: Oprița – Celea, Negrescu, Brînzan, Miroiu – Tudor, Cioiu (62 Dodoi), Dănăricu (67 Pîrvulescu), Pîrcălabu (75 R. Dumitru) – Cocină, Mărgărit (85 Scurtu).Antrenor: Claudiu Mocioi
Arbitri: Valeriu Demian (Zalău) – Gheorghe Tarba și Ștefan Lar (ambii din Baia Mare)
Observatori FRF: Dionisie Matei (Zalău), Călin Orbonaș (Ilia – Hunedoara)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.