Un val de oferte de angajare este notificat de angajatorii arădeni, la Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM). Mai precis, vorbim de peste 1.600 de oferte de lucru, un număr mai mare de job-uri disponibile, față de acum un an. În ultimile luni, posibilitățile de reorientare profesională au crescut simțitor la nivelul județului nostru. Astfel, în această perioadă sunt valabile o serie de locuri de muncă, în diverse domenii – de la industrie – domeniul cu cele mai mari oportunități de angajare și până la biotehnologie.

Se caută în număr mare: agenți comerciali, agenți de securitate, agenți de vânzări, agenți omobiliari, ambalatori manual, personal pentru secretariat, carmangieri, casieri, cofetari, confecționeri articole din textile și piele, confecționeri volane, cusători, controlori calitate, dulgheri, fierar betoniști, mecanici, gestionari pentru depozit, instalatori, funcționari, lucrători comercial, magazineri, manipulanți mărfuri, montatori subansamble, montatori în telecomunicații, muncitori necalificați, operator confecționeri, operatori introducere – validare date, operatori mașini – unelte, presator mase plastice, proiectanți, șoferi mașină mare tonaj, stivuitoriști, tehnicieni în industrie, tapițeri, vânzători și vopsitori auto.

De asemenea, și pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile oferte și anume: analist calitate, inspector referent resurse umane, economist, contabil și logistician gestiune.

Demn de menționat că sunt ofertate mai multe posturi de inginer cercetare, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer mecanic și biotehnolog.

Persoanele interesate pot cere mai multe detalii de la reprezentanții Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Oferta de lucru anunțată de AJOFM este actualizată săptămânal.

Recomandările redacției