Site-ul expressdebanat.ro anunță că tratativele dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Reșița fotbalistică sunt aproape de concretizare. Cătălin Rufă, președintele trupei din Zăvoi, e pe punctul să-și mute întreaga tabără pe arena ce poartă numele lui Mircea Chivu, mutare care practic readuce fotbal de ligă secundă în Valea Domanului.
Echipa va purta numele CSM Me-talul Reșița și ar urma să fie pregătită de Alexandru Pelici și fostul atacant Victoraș Iacob. Cei doi ar trebui să-și aleagă lotul din ce au avut la dispoziție Vîlcea și AFCM Reșița, ultima grupare urmând să activeze mai departe în Liga a III-a, dar acolo vor ajunge fotbaliști tineri de la Gloria Reșița.
În același timp, primarul reșițean Mihai Stepanescu a anunțat transformări la stadion, cu înlocuiri de scaune deteriorate, refacere de gazon, montare de nocturnă plus un teren sintetic de antrenament.
Reșița a văzut ultima dată fotbal de nivelul ligii secunde în sezonul 2007-2008, atunci când FCM Reșița continua tradiția fostei prim-divizionare CSM.
Acea formație s-a destrămat, suporterii „Milanului din Banat” de odinioară încurajând apoi echipele FC Școlar și actuala AFCM, ambele activând doar la nivelul eșalonului al treilea.

Recomandările redacției