Valentino Rossi a trecut printr-o experiență soră cu moartea

0
261

Italianul Enea Bastianini a picat cu motocicleta la ieșirea din primul viraj, în turul al IV-lea, al MotoGP și a reușit să iasă de pe circuit de unul singur, dar motocicleta a rămas pe traseu, iar Hafizh Syahrin a intrat direct în ea. A fost steag roșu, iar malaezianul a fost dus direct la spital unde s-a constatat că a suferit lovituri grave, însă nu și-a pierdut nicio clipă cunoștința.
Cursa a fost reluată după curățarea traseului, iar Jorge Martin (Ajo KTM) a fost marele câștigător, urmat de Luca Marini (VR46) și Marcel Schrotter (Liqui Moly Intact GP).
A fost teroare și la clasa regină, unde Valentino Rossi a fost la un pas de moarte. După ce Zarco și Morbidelli s-au izbit, motocicleta italianului a zburat, rostogolindu-se de mai multe ori în aer, iar aceasta a fost la un pas să-i dărâme pe Valentino Rossi și pe Maverick Vinales. Însă motocicliștii au scăpat ca de un accident teribil. Zarco s-a ridicat la scurt timp, însă Morbidelli a fost dus la ambulanță. Acesta a coborât din ambulanţă de unul singur după ce a fost examinat. Andrea Dovizioso a câștigat Marele Premiu al Austriei, iar pe doi s-a clasat Mir (Suzuki) și pe trei Jack Miller (Ducati).
„Motocicleta lui Morbidelli a fost aproape să mă omoare. Chiar şi cea a lui Zarco a trecut la câţiva metri de mine. A fost un moment periculos. Am fost foarte speriat. Eram cutremurat, a fost foarte greu să revin în cursă. A fost cel mai mare risc al carierei mele“, a declarat Valentino Rossi, pentru Sky Italia.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.