Valsuri, marșuri, polci, ne vor încânta de luna viitoare la Arad

0
695

Iubitorii muzicii clasice vor avea parte de o întâlnire cu lumea fascinantă a muzicii pe toată perioada lunii august.

Publicul interesat, va avea parte de serie de concerte „în format mic”, în care vor fi prezentate o serie de tematici, partituri vieneze de valsuri, marșuri și polci, în versiuni pentru ansambluri de suflători, refrene pop și muzică de film, în aranjamente corale de Sabin Păutza, precum și o colecție din repertoriul pentru coarde, în care puteți reasculta muzică de Wolfgang Amadeus Mozart, dar și Astor Piazzolla și Grigoraș Dinicu.Locul de întalnire va fi unul extrem de agreabil, curtea Centrului Cultural Județean, de pe strada Barițiu nr. 16.

Spectacolele vor debuta joi, 6 august ora 19.00 cu un concert cameral, muzică vieneză, dirijor Cristian Neagu. Valsuri, Marșuri, Polci de Johann Strauss, Franz Lanner, Carl Michael Ziehrer în aranjamente pentru ansambluri. În 13 august ora 19.00 va avea loc un concert coral si refrene pop, muzică de film în versiuni corale semnate de Sabin Păutza, dirijor Robert Daniel Rădoiaș. Un alt spectacol va avea loc in data de 20 august ora 19.00 cu un Concert cameral,dirijor Dorin Frandeș,soliști Florin Gherghel – vioară și Sara Gheorghe – marimbă. În program vor fi interpretate lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Astor Piazzolla, Grigoraș Dinicu, Constantin Dimitrescu în aranjamente pentru orchestră de coarde.

Accesul la evenimente se face pe bază de abonamente și bilete. Biletele pot fi achiziționate online și în zilele de concert la casieria Palatului Cultural.

Accesul publicului va fi posibil începând cu ora 18.00, în limita a 150 de locuri, respectând măsurile și regulile de prevenire a răspândirii Covid-19 prevăzute de Ordinul 2879/967/2020 .

La intrarea în spațiul de desfășurare a concertului se va efectua termometrizarea cu termometru noncontact a spectatorilor și un triaj observațional, astfel că nu va fi permis accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, temperatură mai mare de 37,3C, stare generală modificată)

Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care nu poartă mască la intrare și pe întreaga durată a evenimentului,nu vor avea acces în locație.

Corina Henegar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.